Handige en mooie commodes voor in de babykamer

Prachtige commodes met houten details waarop je genoeg ruimte hebt om je kleintje te verschonen en er verschoningspulletjes op te plaatsen. Daaronder genoeg opbergruimte.

Filters
Handige en mooie commodes voor in de babykamer

Prachtige commodes van Childhome met houten details waarop je genoeg ruimte hebt om je kleintje te verschonen en er verschoningspulletjes op te plaatsen. Daaronder genoeg opbergruimte.

Commode voor de babykamer

Tijdens het verschonen en aankleden van je kindje zal je de eerste jaren veelvuldig gebruikmaken van een commode voor in de babykamer.

Kies voor een degelijke commode dat tevens is voorzien van extra ruimte en een leuk design. Alle baby commodes zijn ook als onderdeel van een complete babykamer verkrijgbaar met een bijhorend ledikant en/of een kinderkledingkast. Bekijk hiervoor de complete babykamers.

Kindercommodes

Hoewel je baby de meeste tijd zal doorbrengen in het ledikantje zul jij het meest gebruik gaan maken van de commode. Daarom verdient de commode wel wat extra aandacht. Het is namelijk de plek waar je je kindje de eerste jaren op verschoont en aankleedt.

Als je de baby commode per dag 10 minuten zou gebruiken gedurende drie jaar lang ben je in totaal meer dan 180 uur - ofwel 15 volle dagen - bezig met het pakken van luiers, kleding en poedertjes. Naast commodes voor het verschonen van je baby verkopen we ook speelgoedkisten, een veilige en leuke speelomgeving voor jouw kleine.

Wil je een commode bij Klein en Stoer bestellen? 

Bestel jouw stoere commode voor in de baby/ kinderkamer vandaag nog en je hebt de mooiste items morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, zorgen wij dat jouw commode dezelfde dag nog wordt verstuurd. Best netjes toch? Je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen in Roosendaal of Goes.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit