De serie bestaat uit verschillende vormen en verschillende kleuren die op verschillende manieren gecombineerd en gestapeld kunnen worden.

Build & Bounce is een natuurlijke uitbreiding van de collectie van KlipKlap en is ideaal om naast de foldables te gebruiken.

Filters
Geen producten gevonden...
De serie bestaat uit verschillende vormen en verschillende kleuren die op verschillende manieren gecombineerd en gestapeld kunnen worden.

Build & Bounce is de naam van onze verzameling activiteitenmodules voor kinderen en speelse volwassenen. De serie bestaat uit drie vormen in 5 verschillende kleuren die op verschillende manieren gecombineerd en gestapeld kunnen worden. Build & Bounce is een natuurlijke uitbreiding van de collectie van KlipKlap en is ideaal om naast de foldables te gebruiken. De modules Circle, Half Circle en Rainbow vragen om uren creatief spel en contemplatieve momenten. Naast het stimuleren van motorische vaardigheden, fungeren de modules als zelfstandige bouwstenen bij het bouwen van een fort, een grot of een andere fantasierijke creatie. Tegelijkertijd kunnen ze ook in de kinderspeelplaats worden geïntegreerd als toonbank voor een winkel, een schommel voor een pop of heuvels voor de speelgoedautootjes. De Build & Bounce-modules kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar ontgrendelen veel meer toepassingen wanneer ze worden gecombineerd.

Met de Build & Bounce-serie wil KlipKlap de verbeelding prikkelen voor creatief spelen.

DHR. & MVR. KLIPKLAP


Zes nieuwe modules zijn toegevoegd aan de Build & Bounce-collectie van door KlipKlap. Samen vormen ze de heer en mevrouw KlipKlap. Elk element stelt uw kind in staat om zijn creatie te personaliseren en tegelijkertijd zijn fantasie te stimuleren. De modules zijn net als de rest van de Build & Bounce-collectie, gemaakt van elegant en zacht textiel. Ze zijn esthetisch aantrekkelijk en zijn daarom niet beperkt tot gebruik in de kinderkamer. Het tijdloze design en het klassieke kleurenpalet passen goed bij elke interieurstijl.

De Mr. and Mrs. KlipKlap-modules kunnen afzonderlijk worden gebruikt, als poefs of als aanvulling op de multifunctionele matrassen, bijvoorbeeld als rug- of armondersteuning. Op deze manier kunt u het gebruik van uw opvouwbare items vergroten en zelfs verlengen.

De voeten van meneer KlipKlap en het haar van mevrouw KlipKlap kunnen worden gevouwen, wat een kenmerk is dat de personages meer persoonlijkheid en een samenhang geeft met de multifunctionele opvouwbare items.

De heer en mevrouw KlipKlap zijn beschikbaar in nieuwe en unieke kleuren voor elke module, naast de Rainbow-module die in beide voorkomen. Met de 5 verschillende kleuren van de Rainbow-module, ligt een verdere personalisatie van het personage. Je kunt ervoor kiezen om de volledige meneer of mevrouw KlipKlap te bouwen, of alleen delen ervan samen met je bestaande Build & Bounce-modules gebruiken om je eigen KlipKlap-vriend te creëren.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit