Supertoffe zonnebrillen voor kinderen

Op zoek naar een hippe nieuwe kinderzonnebril? De eerste stap naar een nieuwe bril zet je op onze kleinenstoer.nl ;-)

Filters
Geen producten gevonden...
Supertoffe zonnebrillen voor kinderen

Een kinderzonnebril staat niet alleen erg leuk bij je kleine, maar biedt ook de nodige bescherming voor de ogen op de korte én lange termijn. 

De mooiste merken kinderzonnebrillen

Tegenwoordig zijn er vele hippe kinderzonnebrillen te vinden. De zonnemonturen zijn voor alle leeftijd te vinden: van baby en peuter tot tiener. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Deense merk Grech & Co? Zij hebben hippe mooie duurzame brillen voor kinderen gemaakt van gerecycled plastic.

Zonnebrillen met UV bescherming

Kinderogen lopen extra risico op oogschade door uv-straling. Ze bevatten minder pigment en de pupillen zijn groter dan die van volwassenen. Als je je kind beschermt met een zonnebril, voorkom je slijtage op latere leeftijd. Onze collectie zonnebrillen bevatten UV400 protection. Ze beschermen de ogen van je kleine en zijn ook nog erg stylish verantwoord ;-)

Kinderzonnebril bestellen? 

Op zoek naar een hippe nieuwe kinderzonnebril? De eerste stap naar een nieuwe bril zet je op onze kleinenstoer.nl ;-)  Bestel jouw kinderzonnebril vandaag nog en je hebt hem morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, kunnen wij jouw bestelling dezelfde dag nog versturen. Super fijn toch?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit