Candylab Toys

De super leuke houten speelgoed autootjes van Candylab Toys zijn ware design objecten. Te leuk om niet te bestellen ;-)

Filters
Candylab
Jane's sleepwagen
€22,95
Candylab
Dr. Salty pretzel truck
€17,00
Candylab
Melk truck
€17,00
Candylab
Hamburger truck
€17,00
Candylab
Hot dog truck
€17,00
Candylab Toys

Candylab Toys maakt esthetisch houten speelgoed geïnspireerd op de glamour van het Amerika uit de jaren 60 en het moderne design uit het midden van de eeuw. Het in Brooklyn gevestigde bedrijf begon als een Kickstarter-campagne. Van klassieke Amerikaanse auto's tot architectonische gebouwen uit de VS, zoals de strandtoren van Malibu en het geweldige Amerikaanse motel, Candylab biedt een uniek en speels assortiment speelgoedauto's en houten speelgoed dat zowel kinderen als designliefhebbers zullen bewonderen.

Houten autootjes van Candylab Toys

Coole houten speelgoed auto’s gemaakt door Candylab Toys uit Brooklyn USA. De auto's gemaakt van hout hebben eenvoudige strakke lijnen en dragen elementen van de iconische modellen van weleer. De nieuwe food trucks zijn geweldig!

Het zijn super ware design objecten en ook zijn de auto's oorspronkelijk ontworpen om stevig mee te spelen! Ze zijn stevig gebouwd om lang mee te gaan en ze zullen je verrassen met hoe snel ze gaan. Bovendien werkt de grootte van de auto’s heel goed met klassiek speelgoed als Lego of Playmobil. Het zal je kinderen uitnodigen om hele scènes in de buurt van hun auto’s te maken.

Candylab is van plan hun wagenpark verder uitbreiden, niet alleen door het toevoegen van meer modellen, maar ook een aantal funky houten elementen die bijdragen aan een echt Candylab universum.

Candylab Toys bestellen bij Klein en Stoer

Klein en Stoer heeft de collectie van Candylab Toys op voorraad (tenzij anders vermeld natuurlijk). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 23.00 uur of in het weekend dan heb je de bestelling maandag al in huis.

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit