Leuke rugzakken voor naar kinderdagverblijf of naar school en mooie verzorgingstassen

Gaat jouw kleine binnenkort voor het eerst naar school of naar de crèche en ben je opzoek naar een te gekke rugzak of gymtas?

Leuke rugzakken voor naar kinderdagverblijf of naar school en mooie verzorgingstassen

Klein en Stoer heeft hele leuke kindertassen voor naar het kinderdagverblijf of naar school en ook hele handige verzorgingstassen! Bestel een rugzak in de vorm van bijvoorbeeld een flamingo,krokodil, vos, leeuw, olifant of ander stoer dier. Wij hebben natuurlijk ook rugtassen voor de iets grotere kids!

Toffe merken rugtassen en gymtassen

Klein en Stoer beschikt over een grote collectie rugtassen en gymtassen. Alle rugzakken zijn van gerenommeerde merken en natuurlijk gemaakt van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan merken als Trixie, Kidzroom, Sticky Lemon en Eef Lillemor.

Een rugzak is bijvoorbeeld handig om te gebruiken als je baby naar de crèche gaat en als je kindje groot genoeg is, is de rugzak super leuk voor jouw kleine om bijvoorbeeld speelgoed in mee te nemen. Daarnaast zijn de kindertassen en gymtasjes super geschikt voor zwemles of gymles!

Een mooie kinderrugzak bestellen?

De kindertassen en gymtassen van Klein en Stoer zorgen dat jouw kleine niet alleen zijn of haar spullen zelfstandig mee kan nemen, ze zien er ook nog eens super leuk uit! Bestel je vandaag nog vóór 23.00, dan heb je de rugtas morgen al in huis (behalve in het weekend dan). Je kunt afhalen in ons magazijn.
 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit