Toffe zonnehoedjes en zonnepetjes

Het zonnehoedje en pet beschermt je kindje tegen schadelijke zonnestralen en het leuke zomerhoedje zorgt daarbij voor een echte eye-catcher.

Filters
Geen producten gevonden...
Toffe zonnehoedjes en zonnepetjes

Het zonnehoedje en pet beschermt je kindje tegen schadelijke zonnestralen en het leuke zomerhoedje zorgt daarbij voor een echte eye-catcher. Klein en Stoer heeft zonnehoedjes voor kinderen in allerlei verschillende designs, kleuren en maten. We hebben leuke peuter zonnehoedjes maar ook hippe zonnehoedjes  en zonnepetten voor wat oudere kindjes. Een zonnehoedje komt van pas tijdens het fietsen, wandelen, spelen in de tuin en natuurlijk op vakantie. Zowel bij het spelen op het strand maar ook tijdens het zwemmen in de zee of zwembad. 

Zonnehoed kind? Goed beschermd tegen de zon!

De dagen worden langer, de temperaturen stijgen - eindelijk is het tijd voor een hippe zonnehoed! Wist je dat kinderen veel meer zonnestralen oppikken dan volwassenen? Dit komt omdat zij veel meer buiten zijn dan volwassen. Op school tijdens de schoolpauzes, sporten, fietsen en natuurlijk buiten spelen. Ongemerkt wordt de kinderhuid behoorlijk veel aan de zon blootgesteld terwijl hun huid nog extra kwetsbaar is.

Zonnehoedjes voor kinderen bestellen bij Klein en Stoer?

Bij Klein en Stoer vind je lieve, leuke en stoere baby hoedjes. We hebben een groot assortiment uv hoedjes voor zowel peuters als iets oudere kinderen. Al onze zonnehoedjes hebben natuurlijk goede UV bescherming. Klein en Stoer heeft alle zonnehoedjes en zonnepetjes op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur zo’n gave pet? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Super fijn toch?Keer hier terug voor lijstje '' Quit