Verschoningsmand/ kussen om je kleintje op te verschonen

De mooie verschoonmanden zijn gemaakt van riet en is een babymusthave voor de eerste weken van jouw kleine wonder.

Filters
Olli Ella
Bayu changing basket
€69,00
Olli Ella
Reva basket
€85,00
Olli Ella
Lyra matras hoes (twee stuks)
€34,95
Done by Deer
Aankleedkussen sea friends
€59,95
Studio Noos
Black Teddy Changing Mat
€39,95
Studio Noos
Ecru Teddy Changing Mat
€39,95
Verschoningsmand/ kussen om je kleintje op te verschonen

Mooie verschoningsmanden van Olli Ella, de reva en de bayu! Deze mooie verschoonmand is gemaakt van riet en is een babymusthave voor de eerste weken van jouw kleine wonder. Jouw kleine zal zijn/haar eerste weken nooit meer vergeten met dit ideale meeneembare mandje. Het zachte matrasje zorgt niet alleen voor heerlijk verschoningscomfort maar ook voor een goede houding voor de ouder tijdens het verschonen.

Verschoonmanden uit de prachtige collectie van Olli Ella

Klein en stoer heeft verschoonmanden uit de prachtige collectie van Olli Ella. De verschoonmanden zijn Fair Trade gemaakt van zeegras en staat prachtig op je commode. Natuurlijk is deze verschoonmand een lust voor het oog, zie jij jouw kleintje hier al in liggen?  Maar naast het feit dat deze Olli Ella verschoonmand zo mooi is, is hij bovendien heel praktisch, de opstaande randen zorgen ervoor dat jouw baby er niet gemakkelijk uitrolt. En met de katoenen inleg die wij ook in het assortiment hebben,  liggen ze heerlijk zacht. Is je kleintje eruit gegroeid dan gebruik je deze mand om speelgoed, dekens of knuffels in op te bergen. Of gebruik de manden als mooi dienblad. 

Verschoonmand bestellen bij Klein en Stoer?

Ben je van plan een verschoonmand voor je kleine te kopen? Bestel hem vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook onze verschoonmanden in onze showroom bekijken, vinden we heel leuk. Keer hier terug voor lijstje '' Quit