Jellycat knuffels

Jellycat knuffels zijn hip, zijn heerlijk zacht en zien er erg grappig uit. Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit!

Filters
Jellycat
Knuffel kerstkrans
€57,00
Jellycat
Knuffel zuurstok
€21,00
Jellycat
Knuffel boomstam
€25,00
Jellycat
Fruitmand voor de knuffels
€12,50
Jellycat
Knuffel perzik
€27,95
Jellycat
Knuffel kersen
€29,95
Jellycat
Knuffel aardbei
€13,50
Jellycat
Knuffel olijven
€20,00
Jellycat
Knuffel broccoli
€19,95
Jellycat
Knuffel biet
€13,50
Jellycat
Knuffel paprika
€13,50
Jellycat
Knuffel prei
€13,50
Jellycat
Knuffel ui
€13,50
Jellycat
Knuffel eikel
€18,95
Jellycat
Knuffel rozijnen broodje
€18,95
Jellycat
Knuffel chocolade broodje
€18,95
Jellycat
Knuffel pretzel groot
€65,95
Jellycat
Knuffel blauwe kaas
€25,95
Jellycat
Knuffel brie
€23,95
Jellycat
Zeedieren Schelp knuffel
€12,50
Jellycat
Sardientje knuffel
€11,00
Jellycat knuffels

Bij Jellycat hebben ze een goede passie voor design en dat leidt telkens opnieuw tot nieuwe en innovatieve en mooie ontwerpen.

Hippe verantwoordelijke Jellycat knuffels

Jellycat knuffels zijn hip, zijn heerlijk zacht en zien er erg grappig uit. Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Aan de productie en de materialen wordt daarom buitengewoon veel aandacht geschonken en alle knuffels voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed. De knuffels zijn allemaal superzacht en met een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Alle knuffels worden uitvoerig getest op veiligheid. Maar ook maatschappelijk neemt Jellycat zijn verantwoordelijkheid door bijvoorbeeld met alle productiepartijen afspraken te maken over verantwoorde arbeidsomstandigheden. 

Schoonmaken van de Jellycat knuffel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker met een kleine. De kans is dan ook groot dat de knuffel een keer vies wordt. Maar maak je geen zorgen. De knuffel kun je voorzichtig wassen: met de hand of op een lage stand in de wasmachine. Wanneer je de Jellycat knuffel na het wassen droog föhnt, is hij weer heerlijk zacht en knuffelbaar!

Jellycat knuffels bestel je bij Kleinenstoer.nl

Klein en Stoer heeft de collectie van knuffels van Jellycat op voorraad (tenzij anders vermeld natuurlijk). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je Jellycat bestelling nog dezelfde dag verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 23.00 uur of in het weekend dan ontvang je de bestelling maandag. Super snel en fijn toch?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit