Hippe opbergers voor in de kinderkamer

Ook al zoveel last van al die extra 'rotzooi' van de kleine? Dat is geen probleem meer met deze handige en stylish opbergers voor in de kinderkamer!

Filters
In2Wood
Carousel opbergbox 3
€1.159,00
In2Wood
Carousel opbergbox 4
€1.279,00
tijdelijk niet op voorraad
Done by Deer Opbergmand rechthoek blauw
Done by Deer
Opbergmand rechthoek blauw
€16,95
Ay-Kasa
Kratje mini mint
€8,95
OYOY LIVING
Boo opbergmand laag
€83,00
OYOY LIVING
Boo opbergmand hoog
€119,95
Hippe opbergers voor in de kinderkamer

Waar kinderen zijn daar is ook altijd veel speelgoed en losse items. Dat rondslingerend speelgoed waar niemand blij van wordt ;-) De legoblokjes door de war met de barbie's en ander klein speelgoed. Weer iets niet kunnen vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak of de leuke opbergmanden die gezien mogen worden!

Opbergers voor in de kinderkamer

Kleine manden zijn erg handig in de kinderkamer! Ideaal in of op de commode om kleine dingen in op te bergen. Verzorgingsspulletjes als shampoo, babyolie, nagelknippertje en een haarborsteltje zijn van die dingen die je bij de hand wilt hebben en liever niet in het zicht. Ook grote manden zijn handig op de kinderkamer of de speelkamer. Deze grote varianten zijn vaak weer fijn om knuffels en speelgoed in op te bergen. Bij Klein en Stoer heb je keuze uit de leukste manden; kleine en grote!

Opbergzakken

Voor los speelgoed met kleine onderdeeltjes is de Play & Go opbergzak een musthave. Het is een speelkleed en opberger in één. Dat is nog eens makkelijk en snel opgeruimd zo. En daarnaast staat het ook nog eens superleuk.

Opberger voor in de Kinderkamer bestellen?

Bestel je vandaag nog vóór 23.00 uur een mooie opberger voor in de kinderkamer, dan heb je het morgen al in huis (behalve in het weekend dan). Je kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken, vinden we super gezellig!

 

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit