Verzenden

Alle bestellingen voor 23.00 uur op een werkdag (ma-vrij) worden dezelfde dag verzonden met PostNL. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (zaterdag en zondag tot 18.00) worden op zondag verstuurd.

Verzendkosten zijn €4,95. Voor België is dit €6,95.

Dus op maandag tot en met vrijdag voor 23.00 bestellen, is de volgende dag in huis! De bestellingen op zaterdag en zondag voor 18.00 worden op zondag verstuurd en zijn maandag in huis ;-)
De levertijden van PostNL zoals vermeld zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheidLet op met de feestdagen, dan wordt er niet bezorgd door PostNL.

Boven de €50,00 is de verzending gratis in Nederland.  Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,00.

 

Producten met langere levertijd
Als je meerdere producten besteld met verschillende levertijden, dan zal de gehele bestelling in één keer uitgeleverd worden. De bestelde producten zijn uiteraard wel gewoon voor je gereserveerd. Je kan op deze manier dus wel alles in één keer bestellen wat je graag zou willen. 

Deze producten kunnen niet afgeleverd worden bij een Postnl punt.

Heb je nou toch haast met bepaalde producten, neem dan even telefonisch contact met ons op en dan kunnen we bekijken of een deellevering mogelijk is.

De hipi tipi tenten kunnen niet via PostNL en gaan via andere transporteur. Deze leveren de eerst volgende werkdag.

Bestel je behang van LILIPINSO, dit wordt rechtstreeks vanuit Frankrijk gestuurd en heeft ongeveer een levertijd van 2 weken.

De bedden van Little Dreamers hebben een langere levertijd, je wordt vanzelf gebeld door de transporteur voor een gewenste afleverdag.

De speelgoedkisten worden volledig gemonteerd en ingepakt bezorgt door Nedpak, een veilige pakketdienst. De bedden en meubels worden niet bezorgd op de waddeneilanden.

 

AFHALEN

Je kan ook kiezen voor de optie ophalen. Dit kan bij ons magazijn in Breda (mijkenbroek 48) tot 18.00 op werkdagen. Dit geldt niet voor de producten met een langere levertijd.

 

Retourneren

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst een artikel (ook afgeprijsde artikelen) ruilen voor een andere kleur of voor een ander artikel. Wij raden je aan om eerst contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nakijken of het artikel nog op voorraad is en zodoende het te ruilen artikel voor jou kunnen reserveren. Dit artikel houden wij 14 dagen voor jou gereserveerd (zie voorwaarden hieronder).
Je mag een artikel ook retour sturen (binnen 14 dagen), uitgezonderd afgeprijsde artikelen. Indien je een artikel wilt retourneren vragen wij je eerst een retour bij ons aan te melden via [email protected] Wij storten, na ontvangst van het artikel, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan je terug. (zie voorwaarden hieronder).
Het terugstorten vindt doorgaans plaats binnen enkele werkdagen en uiterlijk binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending.

 

Artikelen met een langere levertijd dan standaard volgende dag geleverd kunnen en mogen niet retour. Deze worden namelijk op bestelling voor jullie gemaakt. Dit geldt voor de bedden, behang, witlof for kids, lillagunga, zitzakken & speelgoedkisten.

Aan het ruilen en retourneren is een aantal voorwaarden verbonden;

 

•Artikelen dienen binnen 14 dagen retour gestuurd te worden in een deugdelijke verpakking 
•Artikelen dienen in originele staat en originele verpakking te zijn. Tevens dienen de artikelen deugdelijk in/verpakt te zijn. Artikelen welke niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd en retour gestuurd naar de klant.
•De kosten voor het retourneren van gekocht artikelen zijn voor de klant. Onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.
•Schade tijdens transport is op eigen riscio.
•Bij ruiling nemen wij eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening.
•Als tip geven wij mee om het track en trace bonnetje van de retour goed te bewaren of zelfs verzekerd te verzenden.

 

Je kan onderstaand retouradres gebruiken:

Pups Fullfilment
Ovv Klein en Stoer
mijkenbroek 48
4824 AC Breda

 

Afhalen
Je kan de producten ook afhalen in Breda, mijkenbroek 48. Dit kan doordeweeks tot 18.00

Producten met een langere levertijd kunnen helaas niet afgehaald worden.

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit