Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen voor 23.00 uur op een werkdag (ma-vrij) worden dezelfde dag verzonden met PostNL, DHL of DPD. Het grootste deel van al onze bestellingen worden verzonden met PostNL. Het kan echter zijn dat wij hiervan afwijken op het moment dat de leveringen niet gegarandeerd kunnen worden.

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (zaterdag en zondag) worden op maandag verstuurd.

De verzendkosten zijn €4,95 bij bestellingen onder de € 50,-. Voor bestellingen boven de € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De levertijden van PostNL zoals vermeld zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheidLet op met de feestdagen, dan wordt er niet bezorgd door PostNL.

Wat gebeurt er wanneer een bestelling niet wordt afgehaald bij het PostNL punt?

Wanneer je bestelling niet ophaalt bij het PostNLpunt, stuurt PostNL deze zending retour naar ons, daarvoor brengt PostNL ons pakketkosten in rekening. Wanneer je bestelling om deze reden retour komt naar ons maken wij een credit voor de bestelling op en brengen €4.95 aan retourkosten in rekening.
 

Wanneer worden de producten met langere levertijd verzonden?


Als je meerdere producten besteld met verschillende levertijden, dan zal de gehele bestelling in één keer uitgeleverd worden. De bestelde producten zijn uiteraard wel gewoon voor je gereserveerd. Je kan op deze manier dus wel alles in één keer bestellen wat je graag zou willen. 

Deze producten kunnen niet afgeleverd worden bij een Postnl punt.

Bestel je behang van LILIPINSO, dit wordt rechtstreeks vanuit Frankrijk gestuurd en heeft ongeveer een levertijd van 2 weken.

De bedden van Little Dreamers hebben een langere levertijd. Little Dreamers zal ter zijner tijd contact opnemen voor het maken van een afspraak..

De speelgoedkisten worden volledig gemonteerd en ingepakt bezorgt door Nedpak, een veilige pakketdienst. De bedden en meubels worden niet bezorgd op de waddeneilanden.

 

Retourneren

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst een artikel (ook afgeprijsde artikelen) ruilen voor een andere kleur of voor een ander artikel. Wij raden je aan om eerst contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nakijken of het artikel nog op voorraad is en zodoende het te ruilen artikel voor jou kunnen reserveren. Dit artikel houden wij 14 dagen voor jou gereserveerd (zie voorwaarden hieronder).
Je mag een artikel ook retour sturen (binnen 14 dagen), uitgezonderd afgeprijsde artikelen. Indien je een artikel wilt retourneren vragen wij je eerst een retour bij ons aan te melden via [email protected]. Wij storten, na ontvangst van het artikel, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan je terug. (zie voorwaarden hieronder).
Het terugstorten vindt doorgaans plaats binnen enkele werkdagen en uiterlijk binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending.

Artikelen met een langere levertijd dan standaard dezelfde dag verzonden, kunnen en mogen niet retour. Deze worden namelijk op bestelling voor jullie gemaakt. Dit geldt voor de bedden, behang, witlof for kids, lillagunga, jupiduu, speelhuisjes, zitzakken & speelgoedkisten.

Aan het ruilen en retourneren is een aantal voorwaarden verbonden;

•Artikelen dienen binnen 14 dagen retour gestuurd te worden in een deugdelijke verpakking 
•Artikelen dienen in originele staat en originele verpakking te zijn. Tevens dienen de artikelen deugdelijk in/verpakt te zijn. Artikelen welke niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd en retour gestuurd naar de klant.
•De kosten voor het retourneren van gekocht artikelen zijn voor de klant. Onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.
•Schade tijdens transport is op eigen riscio.
•Bij ruiling nemen wij eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening.
•Als tip geven wij mee om het track en trace bonnetje van de retour goed te bewaren of zelfs verzekerd te verzenden.

 

Je kan onderstaand retouradres gebruiken:

Klein en Stoer
Edisonstraat 8
1276 GC Huizen

 

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit