Kleurpotloden, stiften en verf voor jong en oud

Niks leukers dan lekker tekenen en kleuren. Dat kan dan ook perfect met de onze leuke collectie aan kleurpotloden, stiften en verf.

Filters
Kleurpotloden, stiften en verf voor jong en oud

Tekenen en vooral inkleuren zijn belangrijk voor het ontwikkelen van de creativiteit bij je kleine. En wat is er nou leuker dan lekker kleuren met mooie glitterpennen of zelfs je eigen raam mooi versieren met een tekening. 

Lekker crea bea met je kleine

Met de kleurpotloden, stiften en verf van Ooly haal je de creativiteit bij jong en oud naar boven. Elk kleurproduct is ontwikkeld met hoogwaardige materialen en grondig getest om ervoor te zorgen dat de je veilige en functionele producten ontvangt. Zo kun je met een gerust hart lekker samen knutselen en kleuren met je kleine. De mooie creaties toveren vast een glimlach op ieders gezicht.

De mooiste kleurpotloden en gelpennen

Wij hebben hele leuke producten bij ons in het assortiment. Neem nu de gelpennen met GEUR!! Daar is toch iedereen verzot op? Maar we hebben ook stiften met een toverpunt, de leukste kleuren wasco, stiften voor op het raam en coole markers. Unicorn potloden, pennen en stiften die je natuurlijk ook kan opdelen om je traktatie zakje te vullen. 

Glitterpennen of kleurpotloden bestellen bij Klein en Stoer?

In ons fijne assortiment kun je vast wat leuks vinden. Bij Klein en Stoer hebben we heel veel kinderaccessoires, dus ook leuke kleurpotloden voor je kleine op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk). Hierdoor is het mogelijk om erg snel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit