Magnetisch speelgoed wat meegroeit met het kind

Filters
Magnetisch speelgoed wat meegroeit met het kind

De fantasie en creativiteit worden volledig getriggerd met dit superleuke speelgoed van Connetix Tiles.  Laat de fantasie van jouw kleine de vrije loop, want met de Connetix Tiles is alles wat jouw kindje wil maken mogelijk! De Connetix Tiles zijn ook nog eens te combineren met onze Magna-Tiles.

Laat Fantasie de vrije loop

Leer door te spelen, stimuleer je verbeelding en bedenk creaties zoals huizen, kleine kastelen, boerderijen of dierentuinen, parkeerterreinen, raketschepen, torens, puzzels, sorteerdozen,... Verken de concepten van magnetisme, leer over vormen, patronen en kleuren, ontwikkel fijne motoriek en probleemoplossend vermogen, en nog veel meer. Met Connetix Tiles kan je kleine zowel 2D als 3D vormen bouwen met eindeloze fantasie. Door de magnetische blokjes steekt jouw kindje de leukste vormen in elkaar. Dit spel groeit mee met jouw kindje, hoe groter jouw kindje wordt en hoe meer hij of zij leert, hoe complexer de vormen worden van Connetix Tiles. 

Connetix Tiles is STEM-goedgekeurd

De STEM-goedgekeurde magnetische blokken bieden eindeloze mogelijkheden voor jonge, fantasierijke denkers en inspireren urenlang open einde speeltijd terwijl ze kinderen helpen bij het ontwikkelen van wiskundige, wetenschappelijke, ruimtelijke en tactiele vaardigheden (STEM). Connetix is om die reden ook in het onderwijs te vinden.

Veilige duurzame materialen

De magnetische blokken, die bestaan ​​uit stevig BPA-vrij plastic en sterke keramische magneten en roestvrijstalen klinknagels, zijn gelast om jarenlang mee te gaan. Zo is Connetix ontzettend duurzaam! De kleuren zijn levendig, zeer helder en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen, met een afwerking die bestand is tegen krassen en deuken. De Connetix hebben een opvallende gelijkenis met glas-in-lood en zijn volledig doorschijnend, met levendige kleuren die na verloop van tijd niet vervagen of mistig worden. 

Connetix Tiles online kopen?

Dit magnetische speelgoed voor kinderen is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt voor uren speelplezier. Wil je Connetix Tiles online bestellen? Ook dan ben je bij Klein en Stoer aan het juiste Adres. Wij hebben de leukste sets van Connetix Tiles, bijvoorbeeld de mooie Pastelkleurige sets. Als je vandaag nog vóór 23.00 uur de tiles besteld, dan heb je het morgen al in huis (behalve in het weekend dan). Je kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken, vinden we super gezellig!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit