Handig en Superleuk om als kraamcadeau te geven!

Super leuke en super sterke dinersets! Deze dinersets zijn hartstikke leuk om als kraamcadeaute geven of voor eigen gebruik. Done by Deer heeft een roze en wat te denken van Klein en Stoer met de ijsjes en stippen.

Filters
Handig en Superleuk om als kraamcadeau te geven!

Super leuke en super sterke dinersets! Deze dinersets zijn hartstikke leuk om als kraamcadeaute geven of voor eigen gebruik. 

Kinder serviessets bij Klein en stoer

Want tja… Ook schattige kleine kindjes worden vanzelf groter en zullen uiteindelijk zelfstandig moeten leren eten zonder hulp van papa en mama erbij. Om dit proces te bevorderen zijn er verschillende leuke dinersets verkrijgbaar bij Klein en Stoer.

Je kleintje zal het niet alleen leuk vinden om papa en mama na te doen, maar door de vrolijke ontwerpen wordt het nog aantrekkelijker om zelfstandig te leren eten. Alle producten zijn ter bevordering van het zelfstandig leren eten zijn ontworpen met kleine kindjes in het achterhoofd. Hierdoor zijn ze makkelijk te gebruiken en geschikt voor alle kindjes die graag zelf aan de slag gaan. 

De mooiste merken kinder servicesets

Done by Deer heeft een roze en een blauwe set terwijl VandCdesigns een leuke batman set heeft. Klein en stoer heeft haar eigen lijn, stippen & IJsjes. Dinersets waar elk kind helemaal happy van wordt!

Kinder serviesset bestellen bij Klein en stoer? 

Bestel vandaag nog voor je kleine een hip dinerset en je hebt de mooiste items morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, zorgen wij dat jouw serviesset dezelfde dag nog wordt verstuurd. Best netjes toch? Je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen in onze showroom in Roosendaal /Goes. 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit