Dhink nachtlampjes

De Dhink nachtlampjes zijn echt geweldig en een ware eye-catcher voor in de kinderkamer.

Filters
Dhink nachtlampjes

DHINK is in 2007 in het leven geroepen door een creatief Belgisch design team dat beschikt over jaren ervaring in design en consumentenproducten.

Dhink 

De ontwerpen van het Belgische merk Dhink genereren niet alleen positieve emoties, maar brengen ook een glimlach op uw gezicht. Ze zijn mooi, functioneel en prachtig afgewerkt.De passie is om producten te maken met een mix van functionaliteit, emotie en brain teasing design. DHINK®-producten wekken niet alleen positieve emoties op, maar zetten ook een glimlach op de ogen van de dagelijkse gebruikers.

Dhink Nachtlampjes

De lampjes zijn echt geweldig en een ware eye-catcher voor in de kinderkamer. Dino nachtlamp in twee kleuren en wat te denken van de verschillende unicorn nachtlampjes, zo leuk! De leuke nachtlampjes van Dhink zorgen ervoor dat je kindje zich veilig voelt en lekker kan gaan slapen! Daarnaast zijn deze nachtlampjes een leuke toevoeging voor elke baby- of kinderkamer door het mooie design. We hebben verschillende soorten Dhink nachtlampjes, waaronder oplaadbare nachtlampjes en lampjes met een touch-functie. Zo hebben jij en je kindje eindeloos plezier van deze nachtlampjes!

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit