Dienblad, deze leukerd houd de kruimels van de vloer.

Zoek je een schattig of een stoer dienblad? Mooi! Wij hebben verschillende dienbladen met zowel een badman patroon, een beertje erop of met een simpel maar leuk tekstje erop. De dienbladen zijn sterk en dus perfect voor kinderen! ;-)

Filters
Geen producten gevonden...
Dienblad, deze leukerd houd de kruimels van de vloer.

Zoek je een schattig of een stoer dienblad? Mooi! Dan ben je bij ons helemaal goed. Wij hebben leuke multifunctionele dienbladen. Maak een feestje van iedere maaltijd met mooie dienbladen voor kinderen. Of neem een kinderdienblad mee op reis in de auto, zo hebben ze een tafeltje om op te spelen of te lezen. Super handig!  De dienbladen zijn ook nog eens super sterk, dus perfect voor die kinderhandjes! ;-)

De mooiste merken dienbladen voor kinderen bij Klein en Stoer

Wij hebben verschillende dienbladen met zowel een badman patroon van VandCdesign of met een beertje erop of met een simpel maar leuk tekstje erop van het merk Buddy and Bear. De dienbladen zijn sterk en dus perfect voor kinderen! Shop de mooiste merken bij Klein en Stoer!

Dienblad voor kinderen bestellen?

Als je een kinderdienblad vandaag nog voor 23.00 uur bestelt, dan heb je deze de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de dienbladen voor kinderen binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zo kun je al onze dienbladen met je eigen ogen bewonderen. Leuk toch? En vinden wij heel leuk!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit