Door de vriendelijke uitstraling door hun lieve oogjes zullen ze de harten van je kinderen zeker stelen.

Leuke dierenkopjes om de kamer op te leuken. De kleine zal deze zachte vriend helemaal geweldig vinden om naar te kijken!

Filters
Door de vriendelijke uitstraling door hun lieve oogjes zullen ze de harten van je kinderen zeker stelen.

Leuke dierenkopjes van merk Wild and Soft om de kamer op te leuken. De kleine zal deze zachte vriend helemaal geweldig vinden!

Pluche dierenkoppen 

Een leuke dierenkop aan de muur van je baby- of kinderkamer maken je kinderkamer helemaal af! De mooie dierenkoppen zijn in grote getale verkrijgbaar. Wat dacht je van een flamingo, olifant of leeuw? Je kindje zal het fantastisch vinden!  Ook zebra’s, lama’s, apen en haaien zijn bij ons in de winkel en webshop te verkrijgen.

Wild & Soft Dierenkoppen

De mooie zachte pluche dierenkoppen van Wild & Soft zijn echt om van te houden. Elk dier heeft zo zijn eigen karakter met een lieve uitstraling. Uw kindje zal niet kunnen wachten om een van de leuke dieren op de eigen kamer te zien hangen.  Een knuffelbare dierenkop als wanddecoratie staat heel gezellig op de baby- of kinderkamer.

Koop de leukste pluche dierenkop bij Kleinenstoer.nl

Klein en Stoer heeft alle dierenkoppen op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur zo’n gave dierenkop? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestellen maar.. :-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit