Een lekkere zachte doek voor aan de speen en om mee te knuffelen

Deze speendoeken zijn superzacht en hebben verschillende kleuren en texturen die de zintuigen van je baby stimuleren. Zo ziet je baby er zelfs schattig uit met een speendoekje. ;-)

Filters
Done by Deer
Knuffeldoek & bijtring croco
€22,95
Done by Deer
Knuffeldoek & bijtring raffi
€22,95
Trixie
Knuffeldoekje Mr. Lion
€18,95
Een lekkere zachte doek voor aan de speen en om mee te knuffelen

Deze speendoekjes zijn superzacht en hebben verschillende kleuren en texturen die de zintuigen van je baby stimuleren. Zo ziet je baby er zelfs schattig uit met een speendoekje ;-) Gebruikt je kleine een speen? Dan kan een speendoekje kan een hele fijne toevoeging zijn. Een speendoekje kun je namelijk gemakkelijk aan de speen vastmaken, zo kan de speen niet zo gemakkelijk vallen en kwijtraken. Handig toch?

Mooiste merken speendoeken

Klein en Stoer heeft een uitgebreid assortiment met de leukste en schattigste merken speendoekjes. Zo hebben wij de superschattige tropical knuffeldoek van Done by Deer. De leukste diertjes van Trixie en mooie pastelkleurige speendoekjes van Jellycat in de geinige vormen van ananas, watermeloen en avocado. Kijk snel bij ons rond, dan vind je vast een speendoekje dat bij je kleine past.

Speendoek bestellen bij Klein en Stoer?

We hebben een groot assortiment waar je vast wat leuks kunt vinden. Klein en Stoer heeft alle kinder accessoires, dus ook deze leuke speendoekjes, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuke speendoek? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Dat is toch super fijn?Keer hier terug voor lijstje '' Quit