Mooie kindermeubels van het Nederlandse merk Ukkepuk

Filters
Ukkepuk
Monteren van het peuterbed
€96,80
-20%
Ukkepuk TOF peuterbed Groen
Ukkepuk
TOF peuterbed Groen
€499,00 €399,00
-20%
Ukkepuk TOF peuterbed Wit
Ukkepuk
TOF peuterbed Wit
€499,00 €399,00
-20%
Ukkepuk TOF peuterbed Grijs
Ukkepuk
TOF peuterbed Grijs
€499,00 €399,00
Mooie kindermeubels van het Nederlandse merk Ukkepuk

Ukkepuk, een tof Nederlands merk met bedden, commodes en ledikanten.

Ukkepuk heeft een prachtig assortiment Dutch Design meubels voor de babykamer; van commode tot ledikant.

De originele collecties voor de babykamer vullen elkaar mooi aan en zijn tevens onderling te combineren. Samen met Ukkepuk creëer je een mooie, veilige en vertrouwde plek voor je kleine om samen te slapen, spelen en lachen.

De prachtige meubels voor kinderen zijn met de grootste zorg ontworpen, met oog voor veiligheid, duurzaamheid en uiteraard de geweldige styling. De genderneutrale designs zetten een rustige basis neer en passen perfect in iedere jongens- en meisjeskamer. Tegelijkertijd geeft de typische Ukkepuk signatuur iedere baby- en kinderkamer een unieke speelse look. Van commode tot juniorbed, bij Ukkepuk is je kleine in goede handen.

Materialen


Omdat Ukkepuk het belangrijk vindt om verantwoord om te gaan met onze natuurlijk eikenomgeving, gebruiken ze alleen duurzame materialen. Bijvoorbeeld natuurlijk eiken: een materiaal met een rustige houtnerf dat past bij deze tijd. Het hout wordt voorzien van een witte wassing en een laklaag. Panelen worden gespoten. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de meubels krasbestendig en vochtwerend zijn én een moderne uitstraling hebben. Vanzelfsprekend voldoen de meubels aan alle veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit