Mooie puzzels, magneetboeken, spelletjes en knutsels en nog veel meer

Filters
Mooie puzzels, magneetboeken, spelletjes en knutsels en nog veel meer

Supertof speelgoed van het Franse merk Janod

De mooie collectie speelgoed is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook de ouders zijn er fan van!

Het franse speelgoedmerk omvat een uitgebreid aanbod baby- en peuter speelgoed, van stapel-puzzels tot loopfietsen en poppenwagens.

Hiervoor zijn ze inmiddels ook internationaal voor bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed.

Janod speelgoed is duurzaam, veilig en tijdloos speelgoed met een uniek eigentijds design. Het assortiment bestaat grotendeels uit houten speelgoed. Janod heeft naast het houten speelgoed ook super leuke magneetboeken en spannende puzzels. Het speelgoed stimuleert de creativiteit en fantasie en helpt bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden.

Puzzels en magneetboeken

Voor de kleintjes onder ons zijn er kleurrijke houten puzzels met gezellige vrolijke dieren. Voor de peuters vanaf 3 jaar zijn er vloerpuzzels, leuke legpuzzels met een extra verrassing! De stukken hebben namelijk structuur, zo kun je bijvoorbeeld de huiden van de dieren voelen op de dierentuinpuzzel.

De puzzelkoffers zijn voor de kinderen rond de 4-5 jaar en hebben hele mooie illustraties van bijvoorbeeld de wereldkaart, en ze zitten ook nog eens in een handig koffertje wat overal mee naartoe kan!

Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn de observatiepuzzels een leuke uitdaging, als je de puzzel genaakt hebt kun je opzoek naar verschillende objecten die in de puzzel te vinden zijn.

Voor kindjes vanaf 3 jaar zijn de magneetboeken van Janod een absolute aanrader, ook als verjaardagscadeau! In de boeken met thema’s zoals dieren, voertuigen en klok kijken zitten magnetische kaarten van verschillende onderdelen die je op verschillende manieren bij elkaar kunt zetten.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit