De kindervloerkleden zijn een finishing touch voor elke kamer!

Ziet de vloer er zo kaal uit? Of heb je gewoon een lekkere zachte plek nodig voor de kleine om op te spelen? Dan zit je hier goed! Wij hebben de schattigste vloerkleden voor op de kinderkamer! :-)

Filters
Lilipinso
Vloerkleed wolk jungle groen
€59,50
Roommate
Vloerkleed ananas
€67,00
Tapis Petit
Vloerkleed rainbow
€36,95
Tapis Petit
Vloerkleed lion
€59,95
Tapis Petit
Vloerkleed veer
€39,95
Tapis Petit
Vloerkleed jet black
€64,95
tijdelijk niet op voorraad
Tapis Petit Vloerkleed tim pink ochre
Tapis Petit
Vloerkleed tim pink ochre
€69,95
Tapis Petit
Vloerkleed round lily clay
€64,95
Tapis Petit
Vloerkleed round leopard
€29,95
Tapis Petit
Vloerkleed shark
€39,95
Tapis Petit
Vloerkleed Jute Tess rust
€39,95
Tapis Petit
Vloerkleed lion naturel
€59,95
De kindervloerkleden zijn een finishing touch voor elke kamer!

Ziet de vloer er zo kaal uit? Of heb je gewoon een lekker zachte plek nodig voor de kleine om op te spelen? Dan zit je hier goed! Wij hebben de schattigste vloerkleden voor op de kinderkamer van merken, zoals Done by Deer, Ooh noo en Kids Concept. 

Kindervloerkleed

Door het leggen van een mooi kindervloerkleed in een kinderkamer of babykamer word je gegarandeerd de beste papa of mama van de hele wereld.

Kindjes zitten, rollen en kruipen het liefste lekker over de vloer heen. Daarom is het wel zo fijn wanneer ze op een zachte ondergrond kunnen ravotten. Een vloerkleed voor in de kinderkamer is dan ook de beste speelkameraad die jouw kleine zich kan wensen. 

Kindervloerkleed met (wilde) dieren

Denken jouw kinderen wat groter en moet je keer op keer uitleggen dat een olifant, lama of een leeuw echt niet in de kinderkamer past? Ontdek onze kindervloerkleden met de leukste wilde dieren erop.

De leukste kindervloerkleden bij Klein en Stoer

Met een kindervloerkleed maak je van de kinderkamer van je zoon of dochter gegarandeerd hun eigen speelparadijs. De kindervloerkleden zijn gemakkelijk schoon te maken zodat jouw kind naar alle hartenlust op de vloerkleden weg kan dromen. Bestel je jouw kindervloerkleed vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je deze de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de kindervloerkleden binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zo kun je al onze toffe kleden bewonderen. Vinden we heel leuk:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit