Done by Deer

Done by Deer is design met een onderscheidend grafisch randje. De filosofie is simpel. Ze combineren innovatief design, veiligheid en een gedurfd kleurgebruik. Dit maakt ieder item van Done by Deer opvallend.

Filters
Done by Deer

Done by Deer is design met een onderscheidend grafisch randje. De filosofie is simpel. Ze combineren innovatief design, veiligheid en een gedurfd kleurgebruik. Dit maakt ieder item van Done by Deer opvallend.

Het verhaal van Done by Deer

Done by Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014. Ze ontwerpen moderne lifestyle producten voor gezinnen met baby's en peuters. Het Done by Deer kinderinterieur en speelgoed combineren geweldig design, innovatie en een gedurfd gebruik van eigentijdse kleuren om elk item opvallend te maken. De producten zijn voor gezinnen die een balans willen bewaren bij het decoreren met kinderen in gedachten en toch de eenvoud van Deens design waarderen past gemakkelijk bij de rest van het decor.

Veilig en verantwoord 

Ze combineren modern Scandinavisch design met functies die leuk en speels zijn voor kinderen. Alle producten hebben ze in eigen huis ontworpen in Denemarken. Ze worden uiteraard grondig getest om te voldoen aan strikte Europese veiligheidsnormen. Daarom super leuk en veilig om mee te spelen voor je kleine.

Done by Deer is 100% vriendelijk in alles wat ze doen, te beginnen met het ontwerpen van producten die een glimlach op je gezicht toveren.  Verder bij het zoeken naar leveranciers met dezelfde waarden als de onze en het creëren van een vriendelijke werkomgeving binnen het bedrijf. 

Deense ontwerper

Done by Deer is opgericht door de Deense ontwerper Helene Hjorth (Hjorth betekent hert in het Deens) Helene en haar ontwerpteam dagen zichzelf en hun ontwerpen voortdurend uit om te innoveren en elk product te laten opvallen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het hert zit in elk detail.

Done by Deer bij Klein en Stoer

Klein en Stoer heeft de collectie van Done by Deer op voorraad (tenzij anders vermeld natuurlijk). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 23.00 uur of in het weekend dan heb je de bestelling maandag al in huis.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit