Hier word je baby super vrolijk van

Schattige wagenspanners om je kleintje tijdens een wandeling te vermaken en misschien komt het kleintje erachter dat de knuffeltjes geluid maken. ;-)

Done by Deer
Muziekdoos luchtballon
€39,95
Done by Deer
Done by Deer ringen
€9,95
Done by Deer
Rammelaar Raffi tiny tropics
€16,95
Trixie
Activity spiral Mr. Lion
€32,95
Trixie
Activity spiral Mr. Fox
€32,95
tijdelijk niet op voorraad
Trixie Activity spiral Mr. Raccoon
Trixie
Activity spiral Mr. Raccoon
€32,95
Jellycat
Babyspeeltje flamingo
€17,95
Jellycat
Babyspeeltje vos
€17,95
Jellycat
Babyspeeltje aapje
€17,95
Jellycat
Babyspeeltje octopus
€15,95
Jellycat
Babyspeeltje avocado
€19,95
Jellycat
Babyspeeltje watermeloen
€19,95
Hier word je baby super vrolijk van

Schattige wagenspanners om je kleintje tijdens een wandeling te vermaken en misschien komt het kleintje erachter dat de knuffeltjes geluid maken. ;-) Niets is leuker om je kleine te stimuleren om te grijpen met de handjes. Hang een mooie wagenspanner aan de kinderwagen, een babygym of maxi cosi. Je baby zal steeds meer en meer gaan grijpen en de fijne motoriek verder ontwikkelen.

Mooiste merken wagenspanners en wagenhangers

Klein en Stoer heeft prachtige wagenhangers van Jellycat, Trixie en Done by Deere in de collectie. Allemaal even hip en stylish zoals je van ons natuurlijk gewend bent. Wij hebben ook super mooie wagenspanners in de collectie zodat je baby onderweg lekker kan spelen. Een wagenspanner bevestig je met behulp van clips eenvoudig  aan de kap van je kinderwagen of aan de maxi cosi. 

Wagenspanner of wagenhanger bestellen bij Klein en Stoer?

Klein en Stoer heeft de wagenspanners en wagenhangers allemaal voorraad, tenzij anders vermeld bij het product. Hierdoor is het mogelijk om hem supersnel bij jou te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Super snel toch?

Natuurlijk hebben wij ze ook allemaal in onze winkel. Kom gezellig eens langs om alles in het echt te bekijken!