Baby rammelaars

Het ideale speeltje voor je kind door zijn mooie materialen die zacht aanvoelen. Lekker rammelen maar! :-)

Filters
Baby rammelaars

Het ideale speeltje voor je kind door zijn mooie materialen die zacht aanvoelen. Lekker rammelen maar! :-) En een rammelaar is ook nog eens een goed instrument om de grove motoriek te ontwikkelen van je kleine.

De mooiste rammelaars vind je bij Klein en Stoer

Op zoek naar een rammelaar voor je kleine? Goed nieuws! Je vind bij ons de leukste rammelaars, muziekdoosjes en bijtspeeltjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de houten rammelaars van PlanToys. Lekker duurzaam! Of misschien wel met leuke dieren van Trixie, Roommate of Jellycat? Ook hebben wij hele zoete muziekmobielen van Eef Lillemor en Done by Deere. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Zo Leuk.

Rammelaar bestellen bij Klein en Stoer?

We hebben een groot assortiment waar je vast wat leuks kunt vinden. Klein en Stoer heeft alle kinder accessoires, dus ook deze leuke rammelaars en muziekmobieltjes voor kinderen, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuke muziekmobiel voor je kleine? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch?

Natuurlijk hebben wij ze ook in onze winkel. Kom gezellig eens langs om alles in het echt te bekijken!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit