BIBS fopspeen

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen! De schattige BIBS fopspenen uit Denemarken. De retro BIBS fopspeentjes uit Denemarken zijn helemaal hip! 

Filters
BIBS fopspeen

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen! De schattige BIBS fopspenen uit Denemarken. De retro BIBS fopspeentjes uit Denemarken zijn helemaal hip! 

Het Deense merk BIBS

Inmiddels zijn de spenen al bijna 50 jaar verkrijgbaar op de Deense markt. Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber en is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. De speen is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De speen is in verschillende maten beschikbaar:

Maat 1 is geschikt voor 0-6 maanden
Maat 2 voor 6-18 maanden 
Maat 3 vanaf 18+ maanden

Waarom een BIBS speen kopen?

Naast dat de speen er natuurlijk ontzettend hip uitziet, zijn ze gemaakt van natuurlijkrubber. Dat is een van de voordelen van deze speen. Het gebruik van natuurruber zorgt ervoor dat er minder milieu vervuiling optreed. Laten we eerlijk zijn, dat is in deze tijd ook zeer belangrijk. Verder is er nagedacht over hoe de speen is ontworpen. De Bibs spenen zijn rond van vorm en dat is niet zomaar. De randen van de speen voorkomen dat de huid van jouw kleine niet irriteert en schuurt. Tevens bootst het de vorm van een borst na. Dit bevordert de zuigreflex en ontwikkeling van jouw kleine. Perfect dus! Daarnaast is de Bibs van sterke kwaliteit en ook veilig gemaakt. Ze zijn getest en geschikt bevonden volgens de Europese regels.

Hoe gebruik je de BIBS fopspeen?

Voor het eerste gebruik van de BIBS speen leg je de speen 5 minuten in kokend water. Hierna kan de BIBS fopspeen schoon gemaakt worden door er kokend water overheen te gieten. Als het speentje is afgekoeld kan het water uit de speen gedrukt worden. Er zijn meerdere manieren om een speen te reinigen. Wij adviseren om dat ook te doen in kokend water. Met de magnetron of vaatwasser kan je het natuurrubber aantasten. Niet doen dus! Eens per week steriliseren is voldoende, maar je kan dit natuurlijk ook dagelijks doen. Om slijtage tegen te gaan wordt er aangeraden deze om de 6 weken te vervangen.Is de Bibs speen beschadigd? Vervang hem dan direct.

Makkelijk te combineren

De Bibs fopspeen is makkelijk te combineren met een mooi speenkoord. Neem bijvoorbeeld de speenkoorden van Mushie of Trixie. Deze toffe nieuwe speenkoord past perfect bij de deze fopspeen. Keuze genoeg dus! Ook super leuk om een setje als kraamcadeau te geven ;-) 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit