Schattige nachtlampjes om de 'monsters' weg te jagen ;-)

Bang in het donker? Een vriendje in het donker nodig? Of gewoon decoratie? Maakt niet uit wat de reden is, wij hebben de leukste nachtlampjes!

Filters
-31%
Atelier Pierre  Myboo Spokenjager
Atelier Pierre
Myboo Spokenjager
€44,95 €30,95
Atelier Pierre
Zwaan led lamp roze large
€29,95
Atelier Pierre
Zwaan led lamp wit large
€27,95
Atelier Pierre
Raket led lamp wit large
€27,95
Atelier Pierre
Raket led lamp wit medium
€7,95
Atelier Pierre
Balthazar de Olifant nachtlamp
€34,95
Schattige nachtlampjes om de 'monsters' weg te jagen ;-)

Bang in het donker? Een vriendje in het donker nodig? Of gewoon decoratie? Maakt niet uit wat de reden is, wij hebben de leukste nachtlampjes van merken, zoals Roommate, Petit Monkey , Dhink en nog meer!

Mooie merken nachtlampjes voor in de kinderkamer 

Klein en Stoer heeft een leuke collectie nachtlampen voor op de babykamer / kinderkamer. Keuzes keuzes keuzes... De nachtlampjes zijn allemaal te leuk! Wij hebben de bijzonder mooie nachtlampjes van Atelier Pierre in de collectie, diverse dierenlampen van Petit Monkey en de nachtlampjes van Eef Lillemor& Dhink in prachtige pasteltinten. Kortom: keuze genoeg bij Klein en Stoer

Nachtlampjes

Kindjes vinden in het donker slapen vaak helemaal niet leuk. Een klein lichtje biedt dan uitkomst. Een heleboel nachtlampjes, bijvoorbeeld de figuurlampen van Atelier Pierre zijn in eerste instantie heel goed te gebruiken als lampje om ‘s nachts je baby te voeden en te verschonen. Dan hoeft het grote licht niet aan en wordt je baby ook niet te wakker. Later kunnen ze dienst doen als nachtlampje. Een figuurlamp geeft een zachte sfeerverlichting, net genoeg om kleine kindjes een heerlijke nachtrust te bezorgen! 

Nachtlampen bij Klein en Stoer Bestellen?

Bestel je nachtlampje vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de nachtlampen binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook  onze lampjes in onze showroom bekijken, vinden we gezellig.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit