Houten spelletjes om samen of alleen te spelen

Supertoffe houten spelletjes om samen te spelen of in je eentje van oa. Kids Concept en Plantoys.

Filters
Janod
Dominostenen
€27,50
Janod
Klok kijken
€29,95
Kids Concept
Houten 4 op een rij
€20,95
PlanToys
Leerspel veters strikken
€8,95
PlanToys
Balansspel cactus
€29,95
Janod
Evenwichtsspel Flamingo
€24,95
PlanToys
Stapelboom
€17,95
PlanToys
Vis spel
€29,95
PlanToys
Beverspel
€24,95
Janod
Happy tree
€9,95
Janod
Memory rigoloo
€10,95
PlanToys
Houten memory spel
€22,95
Kids Concept
Houten blokjes
€31,95
Janod
Hengelspel
€14,95
Janod
Schildpad regenboog
€34,95
Houten spelletjes om samen of alleen te spelen

Heerlijk spelen met de leukste houten spellen. De allerleukste houten spelletjes vind je online bij Klein en Stoer. Wij hebben super toffe houten spelletjes om samen te spelen of lekker in je eentje.

Mooiste merken houten speelgoed bij Klein en Stoer

Wij hebben heel veel mooi houten speelgoed, maar wat echt leuk is zijn de houten spelletjes. Neem nou het beverspel van PlanToys, hier  probeer je zoveel mogelijk boomstammen uit de dam te halen zonder dat de bever omvalt. Super leuk toch? Of wat dacht je van het houten blokjes spel van het Kids Concept, hiermee kan je spelletje Jenga spelen of lekker torentjes bouwen. Wij hebben nog meer hele leuke spelletjes, zoals het vis (hengel spel), memory, mens erger je niet en nog veel meer hoogwaardig houten spelletjes. De houten spellen zijn afgewerkt met een verf op basis van water, zodat het speelgoed onschadelijk is voor het milieu én voor je kind. 

Houten spelletjes online bestellen?

Bij ons vind je vast een leuk houten spel in het assortiment. Wij hebben we heel veel kinderaccessoires, dus ook leuke houten spellen voor je kleine, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuk houten spel voor je kleine? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch? Je kunt de spelletjes ook in onze winkel komen bekijken, vinden we heel heel leuk!:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit