Kinderkapstok

Een kapstok op de kinderkamer is superhandig! Met de kapstokjes van Kleinenstoer ben je verzekerd van een echte eyecatcher in de kinderkamer.

Filters
KidsDepot
Xenn kapstok terra
€29,95
KidsDepot
Xenn kapstok karamel
€29,95
KidsDepot
Xenn kapstok roze
€29,95
KidsDepot
Xenn kapstok creme wit
€29,95
Wild and Soft
Kapstok nijntje
€35,95
Wild and Soft
Kapstok dierenkop tijger
€35,95
Wild and Soft
Kapstok dierenkop leeuw
€35,95
Wild and Soft
Kapstok dierenkop dino
€35,95
KidsDepot
Britte wandhaak goud
€19,95
OYOY living
Pinguin wandhaak van hout
€17,95
OYOY living
Panda wandhaak van hout
€17,95
KidsDepot
Lino wandhaak leeuw
€18,95
KidsDepot
Gio wandhaak giraffe
€13,95
Roommate
Wandhaakje violet vogel
€24,00
Kinderkapstok

Het netjes ophangen aan een haakje wordt straks echt een feestje. Het kan, want wij hebben superleuke kapstokjes die er ook nog eens leuk uitzien. Bij Klein en Stoer vind je heel veel schattige én praktische haakjes, kapstokken en hangers om de spulletjes van jouw kleine op te hangen.

Hippe kinderkapstokjes: échte eyecatchers voor de kinderkamer

Een paar kinderkapstok haakjes in de kinderkamer scheelt je al gauw een hoop rommel. Dan is het natuurlijk mooi meegenomen als die wandhaakjes er ook nog eens leuk uitzien. Wij hebben ze in allerlei kleuren, maten en vormen, van schattige diertjes tot lekker fruit en nog veel meer leuke kinderkapstokjes.

Ze zorgen voor een speelse touch in de kinderkamer en is ook nog eens een praktische oplossing voor rondslingerende tassen en kleding.

Kinderkapstok kopen?

Ben je op zoek naar een kinderkapstok om bijvoorbeeld het badjasje van je kind aan op te hangen? Wij hebben de leukste kapstokhaakjes voor kinderkamer en deze zullen de kinderkamer, naast dat ze buitengewoon handig zijn, ook nóg eens veel gezelliger maken. Met een kinderkapstok zorg je ervoor dat je kind zijn of haar eigen hangertje heeft. Bestel de mooiste kapstokjes eenvoudig en snel op kleinenstoer.nl. Plaats je jouw bestelling voor 23:00 uur, dan verzenden wij jouw aankoop dezelfde dag nog. Dat betekent dat je er de volgende dag al plezier van hebt! 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit