Mooie muziekdoosjes van Janod, Roommate & Trixie

Mooie muziekdoosjes van Janod, Roommate & Trixie, heerlijk om naar te luisteren en leuk om te zien. Voor 23.00 besteld, volgende dag in huis.

Filters
Janod
Muziekdoosje pinguin
€27,50
Roommate
Muziekdoosje paard
€27,00
Roommate
Muziekdoosje tijger
€27,00
Roommate
Muziekdoosje koala
€27,00
Roommate
Muziekdoosje blad monstera
€27,00
Roommate
Muziekdoosje vogel
€27,00
Roommate
Muziekdoosje Maan
€27,00
Trixie
Muziekspeeltje mr.lion
€26,95
Mooie muziekdoosjes van Janod, Roommate & Trixie

Laat je baby heerlijk slapen met een muziekdoosje. Een muziekdoosje laat je kleine in no-time in slaap vallen dankzij de rustgevende melodietjes die ze afspelen. Hoe leuk zijn de muziekdoosjes van Janod! Heerlijk om naar te luisteren en super leuk om te zien.

Heerlijk slapen dankzij een muziekdoos

Laat je kleine heerlijk genieten van de magie van een muziekdoosje. Hang het muziekdoosje bijvoorbeeld boven het bedje, de bewegingen en de rustgevende muziek brengen hem snel naar dromenland.

Muziekdoosjes van Janod

Janod is een Frans speelgoedmerk en staat bekend om zijn prachtige houten speelgoed van hoge kwaliteit, duuzaamheid en uniek design. Janod is inmiddels internationaal bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed. Wij hebben hele leuke muziekdoosjes van Janod in het assortiment. Prachtig om weg te zetten en heerlijk rustgevend om naar te luisteren. Met een baby muziekdoosje van Klein en Stoer valt je kleine zo in slaap!

Baby muziekdoosje bestellen bij Klein en Stoer

Bestel je een super leuk muziekdoosje bij ons in de shop op maandag t/m vrijdag vóór 23.00 uur? Dan sturen wij je bestelling dezelfde dag nog op! Als het goed is heb je je bestelling dan de volgende dag in huis. Fijn toch? Natuurlijk kun je het ook gewoon afhalen in het magazijn. Dan heb je het muziekdoosje meteen in huis. 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit