Kinderbestek voor de allerkleinste tot peuters

Kinderbestek in allerlei verschillende soorten vormen en maten. Maak eten nu nog iets leuker met deze schattige lepels, vorken en messen. Bestek met diertjes en tekstjes erop? We hebben het allemaal!

Filters
BIBS / MUSHIE
Kinderbestek lepel en vork blush
€8,00
Done by Deer
Bestek grijs set van 3
€24,95
Done by Deer
Silicone first meal set Papaya
€29,95
Done by Deer
Silicone first meal set Blue
€29,95
Done by Deer
Kiddish first meal set Sand
€19,95
Done by Deer
Kiddish first meal set Green
€19,95
Kinderbestek voor de allerkleinste tot peuters

Kinderbestek

Bestek in allerlei verschillende soorten vormen en maten.  Kinderbestek is speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes en -mondjes. Super handig want met kinderbestek laat je je kleine op een leuke manier alvast oefenen om 'netjes' te leren eten. Kinderbestek zorgt voor een betere motoriek.

Het kinderbestek is meestal van plastic of alle scherpe hoeken zijn mooi afgerond zodat ze zich niet kunnen bezeren. Tip: Kinderbestek is ook erg leuk als (kraam)cadeau!

Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment kinderbestek. Maak eten voor je kleine nu nog iets leuker met deze schattige lepels, vorken en messen. Bestek met diertjes en tekstjes erop? We hebben het allemaal! Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden.

Ruim assortiment topmerken

Bij ons vind je alleen maar de beste merken als het gaat om bestek. Denk bijvoorbeeld aan de mooie setjes van Trixie, Done by Deere en Mushie. Naast kinderbestek kun je bij Klein en Stoer ook terecht voor kinderservies. Dat kan bijvoorbeeld babyservies zijn of peuter servies. Ons assortiment bestaat uit kinderserviezen van bekende merken en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Ideaal natuurlijk, want dat is beter voor zowel het kind zelf als het milieu.

Kinderbestek bestellen?

Als je het kinderbestek setje vandaag voor 23.00 uur bestelt, dan heb je het de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we het kinderbestek binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-

Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zodat je alles met eigen ogen kunt zien! Super leuk toch?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit