Superleuke puzzeltjes, magneetsets en stapelblokken voor veel plezier

Heerlijk puzzelen en spelen gaat zeker lukken met deze super leuke puzzels, magneetsets en stapelblokken!

Filters
Superleuke puzzeltjes, magneetsets en stapelblokken voor veel plezier

Één van de eerste dingen waar een kind mee gaat spelen zijn stapelblokken. Dit begint al bij de allerkleinsten met grote blokken die makkelijk vast te pakken zijn, dit breidt zich verder uit tot fijnere blokken in allerlei varianten. Verder wil je kleine natuurlijk leuk puzzelen en stapelen. Wij hebben super leuke puzzeltjes en stapelblokken, waar je kleine urenlang speelplezier van heeft. 

Leuke kinderpuzzels en stapelblokken voor kleine kinderen.

Wij hebben hele leuke kinderlegpuzzels online voor peuters en kleuters van de mooiste merken. Heerlijk puzzelen en spelen gaat zeker lukken met deze super leuke puzzels en stapelblokken! Wat dacht je van een super leerzame puzzel met mooie auto’s van Kids Concept. Het puzzeltje helpt ook nog eens met het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van je kleine. Of misschien de mooie stapelblokken van Done By Deer, gegarandeerd een mooie blikvanger voor in de kinderkamer die als gestapelde blokken een meetlat zijn. Super leuk en handig toch? Wij hebben nog veel meer leuke puzzeltjes, kijk maar snel in ons assortiment.  

Mooie puzzels en magneetsets van Janod

Voor de kleintjes onder ons zijn er kleurrijke houten puzzels met gezellige vrolijke dieren. Voor de peuters vanaf 3 jaar zijn er vloerpuzzels, leuke legpuzzels met een extra verrassing! De stukken hebben namelijk structuur, zo kun je bijvoorbeeld de huiden van de dieren voelen op de dierentuinpuzzel.

De puzzelkoffers zijn voor de kinderen rond de 4-5 jaar en hebben hele mooie illustraties van bijvoorbeeld de wereldkaart, en ze zitten ook nog eens in een handig koffertje wat overal mee naartoe kan!

Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn de observatiepuzzels een leuke uitdaging, als je de puzzel genaakt hebt kun je opzoek naar verschillende objecten die in de puzzel te vinden zijn.

Voor kindjes vanaf 3 jaar zijn de magneetboeken van Janod een absolute aanrader, ook als verjaardagscadeau! In de boeken met thema’s zoals dieren, voertuigen en klok kijken zitten magnetische kaarten van verschillende onderdelen die je op verschillende manieren bij elkaar kunt zetten.

 

Leuke puzzeltjes of stapelblokken online bestellen?

Bij ons vind je vast een leuk puzzeltje of een mooie set blokken in het assortiment. Wij hebben we heel veel kinderaccessoires, dus ook puzzeltjes en stapelblokken voor je kleine, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuke puzzel voor je kleine? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch? Je kunt de puzzeltjes en blokken ook in onze winkel komen bekijken, vinden we heel erg leuk!:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit