Fopspenen van BIBS in allerlei verschillende kleurtjes.

BIBS fopspeentjes  De retro speentjes uit Denemarken zijn helemaal hip! Inmiddels zijn de spenen al bijna 50 jaar verkrijgbaar op de Deense markt. Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber en is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk

Filters
Fopspenen van BIBS in allerlei verschillende kleurtjes.

De retro speentjes uit Denemarken zijn helemaal hip!

Inmiddels zijn de spenen al bijna 50 jaar verkrijgbaar op de Deense markt. Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber en is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. De speen is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na.

De speen is verkrijgbaar in drie verschillende maten, T1 0-6 maanden, T2 6-18 maanden en T3 18maandenplus.

Vorm van de Speentjes

De vorm van de BIBS fopspeentjes is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. Het schildje van de speen is rond, maar buigt weg van het gezicht. Door deze vorm bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie.

Veiligheid en gebruik van de fopspeentjes

De BIBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Getest en geschikt bevonden volgens de Europese regels.

Voor het eerste gebruik, de speen 5 minuten in kokend water leggen. Hierna kan de speen schoon gemaakt worden door er kokend water overheen te gieten. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld.

Speentjes kopen bij Kleinenstoer.nl?

Ben je van plan een speentje voor je kleine te kopen? Bestel hem vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook onze verschillende speentjes in onze showroom bekijken, vinden we heel erg leuk.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit