Het mooiste beddengoed waar ze heerlijk in gaan slapen

Met dit beddengoed zal je kindje er zelfs stylish uitzien tijdens het slapen! :-)

Het mooiste beddengoed waar ze heerlijk in gaan slapen

Ben je op zoek naar kinderbeddengoed? Bij Klein en Stoer vind je al het kinderbeddengoed om jouw kindje fijn en veilig te laten slapen.

Kinderbeddengoed

Van warme dekentjes en lakentjes tot mooie inbaker doeken en babyslaapzakken. Het kinderbedtextiel is bij Klein en Stoer er in allerlei kleuren en designs te verkrijgen, zodat je het kinderbeddengoed kan afstemmen op de kleuren en interieur van de babykamer.

Ook hebben wij baby Tuck-Inn beddengoed. Dit beddengoed heeft aan 1 zijde een elastieken rand, net als een hoeslakentje. Doordat je het beddengoed hiermee heel makkelijk strak om het voeteneind van het matras kunt doen.

Mooie merken kinderbeddengoed

Wat dacht je van het beddengoed van o.a.Witlof for Kids, Studio Ditte en Roommate. Deze zijn superleuk en zorgen voor een prachtige slaapplek voor de kleine! Verschillende kleurtjes en patronen. Niet alleen comfortabel maar ook erg mooi! De lakentjes, dekentjes en dekbedovertrekken van Witlof for kids zijn niet alleen van een hele mooie en zachte kwaliteit, de tijdloze designs geven de baby- en kinderkamer een lieve, stoere én/of trendy uitstraling. 

Bestel wieg beddengoed online

Bestel je vandaag nog vóór 23.00 uur bij Klein en Stoer mooi kinderbeddengoed, dan heb je het morgen al in huis (behalve in het weekend dan). Je kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken, vinden we ook heel tof!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit