Nesting Dolls, wie is er niet groot mee geworden.

Nieuwe accessoires voor in de kamer nodig? Een leuke eye-catcher voor wanneer je de kinderkamer binnen komt lopen? Mooi. Wij hebben Nesting Dolls in de vorm van fruitsoorten, poppetjes en spookjes en nog zo veel meer!

Geen producten gevonden...
Nesting Dolls, wie is er niet groot mee geworden.

Nieuwe accessoires voor in de kamer nodig? Een leuke eye-catcher voor wanneer je de kinderkamer binnen komt lopen? Mooi. Wij hebben Nesting Dolls in de vorm van fruitsoorten en spookjes zoals die van Klein & Stoer of de poppetjes van Petit Monkey en nog veel meer.

Nesting Dolls

Nesting dolls is de engels naam voor babushka's of ook wel matroeska's- het gaat allemaal over houten poppetjes die je in elkaar zet ook wel nestelt. Nesting dolls zijn niet alleen leuk als decoratie, maar ook ontzettend leuk om mee te spelen. Bij Klein en Stoer vind je prachtige houten nesting dolls in superleuke kleurtjes.

Origineel houten speelgoed

Nesting dolls is de Engelse benaming voor matroesjka’s of babushka’s. In alle gevallen gaat het over de traditionele houten Russische poppetjes, die in elkaar gezet kunnen worden. Bij Klein en Stoer vind je prachtige nesting dolls van onder andere het merk Petit Monkey. Deze bijzondere poppetjes zijn gemaakt van Chinees hardhout en met de hand beschilderd. Dit maakt ieder poppetje uniek en de kleine imperfecties van het handwerk maken het extra bijzonder.

Nesting dolls kopen bij Klein en Stoer?

Bij Klein en Stoer vind je bijzonder nesting dolls in allerlei kleuren. Kies jouw favoriete babushka en bestel hem eenvoudig bij ons online. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 besteld, heb jij je pakketje morgen al in huis! Super snel toch?