Eten & Drinken!

Is jouw kleine al toe aan zijn eerste fruithapje of stukje groente? Dan is het tijd voor een eigen servies! In het begin nog fijn kliederen met eten en drinken, maar hopelijk al snel met smaak en een beetje netjes. Samen eten met je kleine is een feestje!

Eten & Drinken!

Klein &  Stoer heeft een grote collectie kinderservies, drinkflessen en lunchboxen. Een kinderservies is ook nog eens ontzettend leuk kraamcadeau! Voor je het weet is de baby al aan zijn eerste hapje toe en is zo'n mooi eetsetje echt een must.

Het mooiste kinderservies en superhippe rvs drinkflessen.

Bij Klein en stoer koop je het mooiste kinderservies van Done by Deer ,Trixie en ons eigen servies, ook super stoere RVS lunchboxen en drinkflessen van Blafre. Met Baby- en Kinder Servies wordt zelfstandig leren eten een super leuke ervaring voor je kleintje.

Wat denk je van de hippe stalen drinkflessen en lunchboxen van Blafre in diverse kleuren. Wij hebben er ook een handige drinktuit bij, zodat de kleine ook makkelijk uit deze flessen kunnen drinken. RVS is een mooi materiaal waar je jaren mee doet.

Maar we hebben ook duurzaam bamboe servies, daar houden we natuurlijk ook van! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het prachtige bamboe kinderservies van Trixie met bijvoorbeeld een olifant, ijsbeer, leeuw, vos, wasbeer of vos. Of kies een leuk compartimenten bord van Done by Deer. Super handig voor kieskeurige etertjes die liever hun eten keurig scheiden. Ideaal dus zo een vakjesbord! :)

Kortom: wij hebben een uitgebreide keuze aan kinderservies, lunchboxen en drinkflessen.

Kinderservies, lunchboxen en drinkflessen bestellen?

Bestel jouw leukste kinderservies, drinkfles of lunchbox vandaag nog bij ons in de webshop! Klein en Stoer heeft alle items op voorraad, tenzij anders is aangegeven. Bestel je op werkdagen voor 23.00 uur, dan sturen wij je bestelling nog dezelfde dag naar je toe en heb je deze de volgende dag al in huis. Heb je een leuk kinderservies in het weekend besteld en betaald (vrijdag na 23.00 uur, zaterdag en zondag voor 18.00)? Dan wordt je bestelling op zondag nog verstuurd en waarschijnlijk op maandag bezorgd. Je kan ook kiezen voor de optie ophalen in ons magazijn in Breda, dit kan overdag tot 18.00.
 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit