Kinderkoffers voor een leuke logeerpartij

Met deze kinderkoffers kun je heerlijk op stap zonder je zorgen te maken over tasruimte. De weekendtas van Eef Lillemor heeft genoeg ruimte voor wat je ook gaat doen!

Filters
Geen producten gevonden...
Kinderkoffers voor een leuke logeerpartij

Met deze kinderkoffers kun je heerlijk op stap zonder je zorgen te maken over tasruimte. De weekendtas van Eef Lillemor heeft genoeg ruimte voor wat je ook gaat doen! Kinderkoffers maken reizen voor de kids op een speelse manier leuker en ieder kind neemt graag zijn eigen spulletjes mee in een speciale kinderkoffer. 

Leuk cadeau voor je kleine

Een kinderkoffer is een compacte koffer in een leuke vorm of met een leuke afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan een grappige koffer in de vorm van een dier. Kinderkoffers zijn leuk om te geven en kunnen keer op keer gebruikt worden. Je hoeft er niet verbaasd van op te kijken als de koffer zelfs al ingepakt klaar staat, voordat weg wilt gaan! 

Handige en hippe Kinderkoffers

Voor zowel ouders als de kids kan reizen behoorlijk vermoeiend zijn. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het reizen voor je kleine leuker te maken. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor de ouders. Voor een kind is het wel zo stoer om net als papa of mama een eigen koffertje te hebben, maar dit moet natuurlijk wel een kinderkoffer in het juiste formaat zijn. Bij Kleinenstoer.nl hebben we de leukste kinderkoffers voor jou geselecteerd. 

Kinderkoffer kopen bij Kleinenstoer.nl?

Ben je van plan een kinderkoffer te kopen? Verdiep je dan eerst goed in het formaat. Een klein kind met een veel te grote koffer is natuurlijk niet zo fijn voor je kleine. Natuurlijk ligt het er ook aan waarvoor de kinderkoffer gebruikt gaat worden. Bestel je kinderkoffer vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de koffer binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook onze kinderkoffers in onze showroom bekijken, vinden we heel leuk.

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit