Ay-Kasa

Filters
Ay-Kasa
Kratje mini mint
€8,95
Ay-Kasa

Niet alleen zijn deze kratjes van Eef lillemor handig maar vooral tof om te zien. Je kan het kratje leuk op je bureau zetten om je papieren in te  bewaren of in het kleinere bakje leuk bv voor de stiften.

Vouwkratjes van Ay-kasa

Maar natuurlijk ook meenemen om je boodschappen in te vervoeren. Wanneer je het kratje niet wilt gebruiken kan je deze makkelijk inklappen en ruimte besparen.

Heel handig om onder het bed te schuiven om al het speelgoed in te bewaren, in de woonkamer en in de speelhoek voor losliggend speelgoed.

Wat ook een leuk idee is om tijdens feestjes als bijzettafeltje te gebruiken! En natuurlijk tijdens de vakanties op de camping. Ze zijn in super veel kleuren beschikbaar, voor iedere kamer een passende krat. 

Handig en hip

Met deze stapelbare kratjes in huis wordt opruimen een feestje. De Folding Crates zijn een mooie en praktische accessoire in de baby- en kinderkamer. En daarnaast ook erg praktisch om te gebruiken in de badkamer, studeerkamer, woonkamer, keuken, hal etc. Mix & Match alle mooie kleuren! Ze zijn er in verschillende formaten: mini, midi en maxi. Ze zijn ook nog eens stapelbaar en gebruik je ze even niet? Dan klap je ze zo even in en kan je ze gemakkelijk opbergen. Wij zijn verkocht, jij ook?!

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit