Banwood

Filters
Banwood
Step wit
€119,00
Banwood
Trike driewieler blauw
€139,00
Banwood
Loopfiets First go groen
€149,00
Banwood
Loopfiets First go blauw
€149,00
Banwood
Helm wit
€39,00
Banwood

Banwood, de ideale loopfiets, kinderfiets en bijpassende helmen.

Banwood is een familiebedrijf uit Berlijn, zij produceren daar geweldige loopfietsjes en fietsjes met rieten mandjes en een bijpassende fietsbel.

First Go Balance BIKE

Een super goede voorbereiding voor de gewone fiets met trappers.
Met een loopfiets stimuleer je het behouden van evenwicht en de motorische ontwikkeling.

Door te oefenen met een loopfiets went jouw kindje al veel sneller aan het gevoel van evenwicht bewaren, dit stimuleert goed de overgang naar een gewone fiets.

Naast dat de loopfietsjes niet alleen heel praktisch zijn, zien er ook nog eens geweldig uit!
In het mandje voorop kan jouw kindje een knuffel of favoriet speelgoed mee nemen of het rugzakje voor het kinderdagverblijf ;-). 

Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen al heerlijk wegracen op dit mooie kinderfietsje. De stoere matte kinderhelmen in bijpassende kleuren zorgen voor extra veiligheid tijdens een fietstocht.

De first go balance bike is er in meerdere toffe, hippe kleuren en daarnaast ook nog voor de stoere jongens (en meiden ;-)) in een speciale chrome editie. De first go balance bike is voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar.

Classic


Na de loopfiets komt de echte kinderfiets met pedalen. De kinderfiets Classic is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De fiets heeft mooie houten pedalen, terugtraprem, handrem, reflectoren, standaard en een spatbord.

Het mandje gaat makkelijk van de fiets en kan je je spulletjes mee in vervoeren. Het classicmodel is er in twee kleuren, wit of roze.

 

Fietshelm

De mooie matte bijpassende helm maakt de fietstocht helemaal compleet. De helm geeft je kind maximale bescherming en veiligheid tijdens de fietsritjes. De helm is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar . Voor een perfecte pasvorm stel je de helm bij met het handige draaisysteem dat je vervolgens bevestigt met de verstelbare hoofdband.

In de helm zit aan de binnenkant velvet spons en schuim voor extra comfort.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit