Bonikka

Filters
Geen producten gevonden...
Bonikka

Prachtige handgemaakte poppen ontworpen rond het thema familie. Bonikka behandelt een universele behoefte die we allemaal hebben. De behoefte voor iemand die vertrouwd is met onze ervaringen. Iemand die we vertrouwen en die comfort geeft. Bonikka-poppen gaan  erover dat elke pop een vriend, die wacht op een speciaal kind om hun favoriete metgezel te worden, klaar om comfort te geven wanneer dat nodig is en herinnert hen dat ze inderdaad zeer geliefd zijn.

Volgens de Bonikka-regelgeving moet elke pop officieel geadopteerd worden door de ontvanger. Om dit te doen, plaats je rechterhand op je hart en maak de volgende verklaring:
“Officieel en met mijn hele hart, beloof ik om te zorgen voor (Mijn Naam) Mijn Bonikka-pop, om haar lief te hebben en haar te behandelen als familie, deel mijn geheimen mee en sluit in bij mijn activiteiten.”
Als je dit gedaan hebt, kun je op de site van Bonikka.com een adoptie-certificaat downloaden.

De Bonikka collectie wordt op ethische wijze gemaakt in Sri Lanka. Bonikka wil bijdragen aan het welzijn van groot en klein. Ze produceren op een ethisch verantwoorde manier en de producten worden volledig lokaal gemaakt. Ze werken met zowel natuurlijke als gerecycleerde materialen en het rubber komt van plaatselijke rubberboomplantages. De producten zijn veilig voor baby’s en kinderen en voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, Bonikka is volledig veilig en huidvriendelijk voor kindjes.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit