Childhome

Filters
Geen producten gevonden...
Childhome
Childhome

Childhome is een echt Belgisch familiebedrijf dat al sinds 1985 alles in staat stelt om het leven van (jonge) gezinnen te vergemakkelijken. Dit doen ze door veilige, comfortabele en innovatieve babyartikelen aan te bieden die jonge ouders niet kunnen missen.  De collectie is erg divers en omvat zaken als: babybedjes, hoge kinderstoelen, speelmatten, luiertassen, verzorgingstafels, wipstoelen, knuffels en veel meer!

Childhome maakt van de babykamer een ware Eye catcher

Klein en Stoer heeft alles van Childhome in huis om van de babykamer een echte blikvanger te maken. Om te beginnen zijn er de klassieke babymeubelen als babybedden & peuterbedden, parken, wiegen en kinderkasten. Extra gezelligheid troef met ons trendy slaaptextiel! Babynestjes, dekentjes, parkbeschermers. Alles in trendy motieven om er een warm en knus geheel van te maken. De finishing touch kan je voorzien door de kinderkamer af te werken met onze muurknuffels, kindertapijten, opbergmandjes en veel meer!

Childhome bestellen bij Klein en Stoer

Klein en Stoer heeft de collectie van Childhome op voorraad (tenzij anders vermeld natuurlijk). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 23.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit