Fabelab

Filters
-44%
Fabelab Poppendekentje wolk
Fabelab
Poppendekentje wolk
€18,00 €10,00
-31%
Fabelab Zeemeermin popje
Fabelab
Zeemeermin popje
€38,50 €26,50
Fabelab

design en duurzaamheid gaan perfect prima hand in hand!


Fabelab is een speels Scandinavisch kinderlifestyle merk dat gaat voor duurzame producten met een hoge kwaliteit. Vanuit een studio in Kopenhagen worden steeds nieuwe designs uitgedacht die de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen stimuleren. Het merk is opgezet door Michaela Weisskirchner-Barfod; een Oostenrijkse architecte, wondende in Kopenhagen. De inspiratie om creatieve producten te ontwikkelen (waar je mee kunt knuffelen, spelen én die je elke dag gebruikt) haalt zij uit haar werk en uit haar twee dochters.

 

Biologisch, eerlijk en verantwoord
De producten van Fabelab zijn absoluut functioneel en mooi, daarnaast worden ze ook nog eens op een verantwoorde manier en met veel liefde gemaakt.Alle producten van FABELAB zijn van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen
Het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit is belangrijk bij FABELAB. Daarom worden de producten gemaakt van biologisch katoen, door een GOTS-gecertificeerd partner-bedrijf in India.

FABELAB wil met haar ontwerpen het vertellen van verhalen aanmoedigen. Alle designs laten ruimte voor verbeelding en de vrijheid voor kinderen om hun eigen verhaal eromheen te vertellen.

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit