Jellycat

Filters
Jellycat

Jellycat creëert sinds 1999 originele en innovatieve knuffels in Londen. Ze blijven luxe stoffen combineren met ontwerpen die soms eigenzinnig, soms schattig zijn, maar altijd met iets anders waardoor ze zich onderscheiden van de rest! De naam Jellycat werd bedacht door een kind dat van gelei en katten hield en giechelde bij de gedachte aan de twee samen. De dwaasheid van de naam was een geweldige weerspiegeling van het ontwerp en dus bleef het hangen!

Eigenzinnigheid bij Jellycat

Bij Jellycat hebben ze een goede passie voor design en dat leidt iedere keer weer tot nieuwe, innovatieve en mooie ontwerpen. Jellycat knuffels zijn hip, zijn heerlijk zacht en zien er erg grappig uit. Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Aan de productie en de materialen wordt daarom buitengewoon veel aandacht geschonken en alle knuffels voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed. De knuffels zijn allemaal superzacht en met een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Alle knuffels worden uitvoerig getest op veiligheid.

Maatschappelijk betrokken

Maar ook maatschappelijk neemt Jellycat zijn verantwoordelijkheid door bijvoorbeeld met alle productiepartijen afspraken te maken over verantwoorde arbeidsomstandigheden. Sinds de oprichting in 1999 heeft Jellycat ernaar gestreefd om directe en duurzame relaties met alle fabrikanten en leveranciers te ontwikkelen, onderhouden en in stand te houden. 

Onweerstaanbaar knuffelig, verfijnd gek, hilarisch humoristisch, een perfect cadeau voor alle leeftijden!

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit