Little dreamers

Filters
Geen producten gevonden...
Little dreamers

Little Dreamers is een kleinschalig bedrijf dat bestaat uit Rik en Yvonne. Zij hebben zelf twee kleine kinderen en natuurlijk wilden zij de kamers voor deze twee graag mooi gestyled hebben. Doordat Rik een achtergrond heeft als meubelmaker en Yvonne creatief aangelegd is, hebben zij de twee krachten gebundeld en zijn ze het avontuur van Little Dreamers aan gegaan. Ze maken moderne items en vernieuwen regelmatig het assortiment om continue de meest hippe producten aan te bieden.  Alles dat door Little Dreamers gemaakt wordt, wordt met de hand geproduceerd waardoor elk meubelstuk persoonlijk en uniek is. Door deze persoonlijke touch is het ook mogelijk om aanpassingen of maatwerk te verrichten.. Als je hier interesse in hebt kun je gebruik maken van het contactformulier om je wensen door te spreken. 

Wij vinden duurzaamheid, eerlijke producten en zo natuurlijk mogelijke materialen erg belangrijk, zo heeft het hout dat little dreamers gebruikt een FSC keurmerk en werken zij met materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Naast dat zij houden van een mooie uitstraling is het fijn om te weten dat bijvoorbeeld de bedden zo ontworpen zijn dat je als ouder gerust naast je kindje kan liggen als het moet. Alle meubels worden in de werkplaats in elkaar gezet en weer gedemonteerd om te verzenden. Thuis is alles makkelijk te monteren met een schroevendraaier of boormachine. 

Al de bedden worden geverfd, wordt het 3x geverfd en 3x geschuurd, dit geeft het meest optimale resultaat. De verf die little dreamers gebruikt is op waterbasis waarvan het keurmerk aan geeft dat het veilig is om te gebruiken voor kindermeubels. Veiligheid staat voorop!  

Keer hier terug voor lijstje '' Quit