Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Oli & Carol broccoli bad/bijtspeeltje
€17,50
Bad en bijtspeeltje in de vorm van een broccoli van Oli & Carol, superleuk! Er zitten geen gaatjes in het speelgoed, dus geen ruimte voor zeepresten.
Voor 15:00 besteld , dezelfde dag verzonden
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten.
 • Huizen
  Wil je het op komen halen? Neem dan even contact met ons op via de chat of Whatsapp.
 • Snelle levering
  Voor 15.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, maandag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

BRUCY THE BROCCOLI is een knijpbaar babyspeeltje in de vorm van een groente, zacht en gemakkelijk vast te houden door de kleine handjes van een baby. Het is het ideale natuurlijke speeltje voor sensorisch spel, het doorkomen van tandjes en badtijd. De kleuren en vormen stimuleren op speelse wijze de zintuiglijke ontwikkeling van kleintjes.

Wist je dat broccoli het hart en de botten van je kind beschermt? Deze bijtring moedigt kinderen aan om op jonge leeftijd kennis te maken met een gezonde levensstijl en het belang van het opnemen van groenten in hun dieet.

Voor reiniging veeg je eenvoudig het speeltje af met een mild sopje en een vochtige doek. Het is niet aan te raden om het speeltje te steriliseren of in de koelkast te bewaren. Bewaar ons speelgoed op een droge plaats, aangezien natuurlijke producten kunnen gaan schimmelen in een vochtige omgeving. Aan de lucht laten drogen tussen gebruik wordt aanbevolen. Vermijd langdurige blootstelling aan direct zonlicht of kunstlicht, omdat de kleur kan vervagen.

Houd er rekening mee dat elk speeltje uniek is, omdat onze producten met de hand worden gemaakt, waardoor kleine imperfecties kunnen optreden. Variaties in temperatuur kunnen de vorm en het volume van het product beïnvloeden. Verwijder de verpakking en alle kaartjes voordat je het speeltje aan je kind geeft.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit