Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Connetix Tiles Pastel Mini Pack 32st
€49,95
Het 32-delige Pastel Mini Pack van Connetix Tiles brengt urenlang grenzeloze creativiteit, plezier en ongestructureerd spel tot leven. Ideaal voor nieuwe Connetix ontdekkers!
Voor 23:00 besteld , dezelfde dag verzonden
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00.
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten
 • Huizen, Edisonstraat 8
  Wil je het op komen halen? neem dan even contact met ons op via de chat of whatsapp.
 • Snelle levering
  voor 23.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, zondag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Connetix Tiles Pastel Mini Pack

Connetix bieden eindeloze mogelijkheden voor jonge, fantasierijke denkers en inspireren urenlang open einde speeltijd terwijl ze kinderen helpen bij het ontwikkelen van wiskundige, wetenschappelijke, ruimtelijke en tactiele vaardigheden. Connetix is om die reden ook in het onderwijs te vinden.

Magneet speelgoed groeit mee met je kind naarmate het leert en hun spel complexer wordt. Start je collectie met dit 32-delige pastel mini pakket. Hierna kun je het aanvullen met diverse sets van Connetix Tiles. Zoals het 62-delige startpakket of de 40-delige uitbreidingspakket om elke vorm in elke kleur te verzamelen. Of breng je magnetische tegelspeelplezier naar een hoger niveau met de unieke Ball Run-uitbreidingspakket!

Inhoud Pastel Mini Pack (32st):

 • 16 kleine vierkanten
 • 8 gelijkzijdige driehoeken
 • 8 rechthoekige driehoeken

Alle magnetische tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere kleuren heeft.

Dit open-ended speelgoed voor kinderen is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit