Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cuboro Standard 32
€149,95
Met de Cuboro Standard 32 kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun creativiteit ontwikkelen!
1-2 werkdagen
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten.
 • Huizen
  Wil je het op komen halen? Neem dan even contact met ons op via de chat of Whatsapp.
 • Snelle levering
  Voor 15.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, maandag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

De Cuboro Standard 16 is een uniek en veelzijdig bouwsysteem dat kinderen en volwassenen uitdaagt om hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen! Deze set bevat zestien houten blokken waarmee eindeloos veel verschillende constructies gebouwd kunnen worden.

De blokken zijn van hoge kwaliteit en hebben elk een uniek ontwerp, waardoor ze op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Het bouwen van de constructies is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Door te experimenteren met verschillende vormen en kleuren, leren kinderen en volwassenen hoe ze stabiele constructies kunnen bouwen.

De Cuboro Standard 16 is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud en voor volwassenen die graag hun creativiteit willen uitdagen. De set kan worden uitgebreid met extra blokken en baanelementen, waardoor nog complexere constructies mogelijk zijn.

Het bouwen met de Cuboro Standard 16 stimuleert de ontwikkeling van de motorische en cognitieve vaardigheden van kinderen en volwassenen. Het is ook een geweldige manier om samen te spelen en te leren, waardoor het bouwsysteem perfect is voor gezinnen, scholen en andere groepen.

Kortom, de Cuboro Standard 16 is een fantastisch educatief speelgoed dat kinderen en volwassenen helpt hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Bestel deze set vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het Cuboro bouwsysteem!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit