Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hey Clay Dino's Pachycephalosaurus / Brachiosaurus / Stegosaurus
€9,95
Heb je al gehoord van HEY CLAY? Dit is een fantastisch creatief speelgoed voor kinderen!
Voor 23:00 besteld , dezelfde dag verzonden
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten.
 • Huizen
  Wil je het op komen halen? Neem dan even contact met ons op via de chat of Whatsapp.
 • Snelle levering
  Voor 15.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, maandag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Boetseer Dinosaurussen Uit Prehistorische Tijden

Maak kennis met een spannende knutselervaring met HEY CLAY, waarbij je maar liefst drie uitbundige dinosaurussen uit prehistorische tijden kunt boetseren. Deze creatieve set wordt geleverd met zelfhardende boetseerklei en een bijbehorende app om de magie tot leven te brengen. In deze set vind je alles wat je nodig hebt om je eigen pachycephalosaurus, brachiosaurus en stegosaurus te creëren.

Interactieve Instructies Via De App

Met de handige bijbehorende app wordt het boetseren van deze prehistorische figuren een avontuur op zich. De app biedt interactieve animaties waardoor de dinosaurussen tot leven komen terwijl je ze vormgeeft, wat het hele proces nog leuker maakt voor kinderen. Ze kunnen simpelweg het gewenste figuur kiezen en stapsgewijze instructies volgen. De app laat zien welke kleuren nodig zijn en hoe de afzonderlijke onderdelen kunnen worden gevormd.

Bewaar Je Klei Voor Toekomstige Avonturen

Om ervoor te zorgen dat de klei niet uitdroogt en altijd klaar is voor nieuwe boetseeravonturen, raden we aan om de overgebleven klei in een luchtdicht bakje te bewaren. Zo behoud je de kwaliteit van je boetseermateriaal voor de volgende keer dat je creatief aan de slag wilt gaan.

Inhoud:

6 potjes klei 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit