Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hey Clay Monsters Cyclops / Terry / PI
€9,95
Heb je al gehoord van HEY CLAY? Dit is een fantastisch creatief speelgoed voor kinderen!
Voor 15:00 besteld , dezelfde dag verzonden
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten.
 • Huizen
  Wil je het op komen halen? Neem dan even contact met ons op via de chat of Whatsapp.
 • Snelle levering
  Voor 15.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, maandag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Creëer Drie Unieke Monsterfiguren met Zelfhardende Klei en de HEY CLAY 'Monsters' App

Betreed de betoverende wereld van creativiteit met de HEY CLAY 'Monsters' knutselset. Deze complete set bevat zelfhardende boetseerklei en de bijbehorende HEY CLAY 'Monsters' app, waarmee je moeiteloos drie bijzondere monsterfiguren kunt boetseren. Gebruik je verbeeldingskracht om je eigen Cyclops, Terry en Pi-monsters te creëren, onder begeleiding van gedetailleerde instructies.

Interactieve Instructies Via De App

Met de handige bijbehorende app wordt het boetseren van deze prehistorische figuren een avontuur op zich. De app biedt interactieve animaties waardoor de dinosaurussen tot leven komen terwijl je ze vormgeeft, wat het hele proces nog leuker maakt voor kinderen. Ze kunnen simpelweg het gewenste figuur kiezen en stapsgewijze instructies volgen. De app laat zien welke kleuren nodig zijn en hoe de afzonderlijke onderdelen kunnen worden gevormd.

Bewaar Je Klei Voor Toekomstige Avonturen

Om ervoor te zorgen dat de klei niet uitdroogt en altijd klaar is voor nieuwe boetseeravonturen, raden we aan om de overgebleven klei in een luchtdicht bakje te bewaren. Zo behoud je de kwaliteit van je boetseermateriaal voor de volgende keer dat je creatief aan de slag wilt gaan.

Inhoud:

6 potjes klei 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit