Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Just Blocks Small pack
€48,95
De Just Blocks Small pack is de perfecte manier om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren!
Voor 15:00 besteld , dezelfde dag verzonden
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten.
 • Huizen
  Wil je het op komen halen? Neem dan even contact met ons op via de chat of Whatsapp.
 • Snelle levering
  Voor 15.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, maandag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Het Just Blocks Small pack is de perfecte manier om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren! Deze set bestaat uit:

Het pakket heeft 68 onderdelen:
31 Basis blokken
8   Platte grote blokken
4   Platte middelgrote blokken
25 Staafjes

De afmetingen zijn:
Basis blokken 5 x 5 x 4 cm
Platte grote blokken 10 x 20 cm
Platte middelgrote blokken 10 x 10 cm
Staafjes 1 x 1 x 4 cm

De blokken zijn gemaakt van hoogwaardig, onbehandeld beukenhout en zijn veilig voor kinderen om mee te spelen. Het Just Blocks Small pack is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en is een geweldige manier om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen.

Met het Just Blocks Small pack kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen unieke constructies bouwen. Door de verschillende vormen en afmetingen te verkennen, leren ze ook hun ruimtelijk inzicht en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Het Just Blocks Small pack is ontworpen om duurzaam en langdurig speelplezier te bieden. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of voor een feestdag en zal zeker in de smaak vallen bij zowel kinderen als ouders.

Met het Just Blocks Small pack kunnen kinderen hun eigen werelden bouwen en hun creativiteit op een leuke en uitdagende manier ontwikkelen. Bestel vandaag nog het Just Blocks Small pack en help kinderen hun verbeelding te ontwikkelen!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit