Uitleg matrassen:

 

HR Koudschuim matras

Ben je op zoek naar een matras die jaren mee kan gaan? Dit matras is lekker dik, maar liefst 16 cm en is gemaakt van het allerzachtste HR Koudschuim. Het voordeel van koudschuimmatrassen is dat deze de beste ventilerende eigenschappen hebben waardoor ze het meest geschikt zijn voor kindjes die het snel warm hebben of veel vocht verliezen. Op dit matras heeft jouw kleintje het nooit te warm door de optimale ventilatie en vochtregulatie, ze zijn het minst warmte-isolerend, het matras voelt heerlijk comfortabel aan. Dit zeer fijne HR koudschuimmatras, dat in Nederland gemaakt wordt en voorzien is van alle veiligheidscertificaten, kan je direct met het bed mee bestellen.

De matras is voorzien van een luxe afritsbare hoes die wasbaar is, zo is een ongelukje geen probleem! Wassen kan op 30 graden, de hoes kan niet in de droger.

 

Wat is HR-Koudschuim?

HR-koudschuim is een non-allergeen, reukloos, niet toxisch, hoog-elastisch synthetisch schuim.
Door dit hoog-elastische schuim is sprake van zacht materiaal dat door de miljoenen microscopisch kleine celletjes op een spons lijkt. Koudschuim ventileert goed en voert vocht optimaal af.

Bovendien is HR-schuim schimmelwerend en bacterie-dodend. HR-schuim is comfortabeler dan het traditionele polyetherschuim en heeft een iets stuggere ligging dan latex; en nog belangrijker: het vormt geen kuil in het midden van het matras na verloop van tijd.

  • Formaat: 200 x 90 cm en 160 x 70 cm
  • Dikte: 16 cm
  • Het matras heeft geen zones, matrassen met zones zijn niet geschikt voor kinderen
  • Comfortklasse: 5 sterren
  • Maximaal gewicht: 100 kg
  • LGA Kwaliteitscertificaat
  • Oko-tex gecertificeerd

 

LOGEERMATRAS 190 X 80 CM VAN POLYETHER (OA GESCHIKT VOOR BEDLADE)

Een vriendje of vriendinnetje dat blijft logeren? Geen probleem met dit logeermatras. Dit matras past in de lade van het bed waardoor er altijd een extra slaapplek is. Dit matras is gemaakt van polyether SG 25, dit is zeer geschikt voor kinderbedden en logeerbedden.

 

Dit matras kan gebruikt worden in de eenpersoonsbedden in formaat 200 x 90 cm met 1 lade

 

  • Formaat: 190 x 80 cm
  • Dikte: 10 cm

Het matras heeft geen zones, matrassen met zones zijn niet geschikt voor kinderen
Maximaal gewicht 50 kg

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit