Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

24 Sep 2021

Dé babykamer trends voor 2022?

Babykamer trends van 2022

Verwacht je een kleintje in 2022? Wat ontzettend leuk! Dan mag je al gaan nadenken over een hippe babykamer. Grote avonturen beginnen klein. Daarom vullen vrolijke beestenvrienden en rotan meubels de belangrijkste kamer van allemaal. Ook jouw kleine zal van de mooie babykamer in de wolken zijn. Maak van de kinderkamer een heerlijke plek waar ze kunnen wegdromen, waar ze gaan spelen, slapen, stoeien en natuurlijk groeien. De nieuwste trends voor de kinderkamers zijn betoverend en stoer! Ontdek de kleuren, stijlen en accessoires van de babykamer trends van 2022!

Okergeel?

Jazeker wel. De kleur warm okergeel is echt een kinderkamer trend, die geborgenheid en warmte geeft aan de kamer. Je kunt deze kleur heel goed combineren met een jungle thema. Bijvoorbeeld met de leuke muurstickers van Klein en Stoer. Verwen je kleintje met fijne kussens en een zacht vloerkleed, dat is lekker voor onder de blote voetjes bij het in en uit bed stappen. Ook blijven de terra kleuren in de babykamer een must. Een vrolijk behangetje kan eigenlijk ook niet ontbreken. Ontdek ook het rotan kinderbed, kies een rotan hanglamp en maak het af met een rotan krukje.

Rotan en oudroze

De rotan trend zet zich ook komend jaar voort. Rotan geeft iets natuurlijks aan de kinderkamer en heeft daarnaast een rustige uitstraling. Het is gewoon een prachtig natuurlijk materiaal voor in je huis! Een kinderbed van rotan, een nachtkastje, hanglampen en krukjes, ze mogen zeker niet ontbreken op de kamer. 

Combineer rotan met oudroze, deze kleuren zijn de perfecte match. Het oudroze behang met boogjes maakt de kinderkamer helemaal af. Hier gaat je kleine heerlijk spelen en slapen!

Tof behang

Behang elke babykamer met de mooiste ontwerpen. Het is de combinatie van kleur en design, zoals bijvoorbeeld bij het safarimotief met monstera bladeren, wat de behangen zo betoverd maakt. Door één wand of meerdere te behangen is de kinderkamer voor 2022 al helemaal af. Voeg er nog een aantal eigenzinnige accessoires en meubels aan toe op de kamer, en genieten maar!

Complete Babykamer

Gun je kind een heerlijke kamer waar warmte, rust en geborgenheid vanaf straalt. Dit doe je door één geheel in de kinderkamer te creëren met kindermeubels uit dezelfde series. De collectie kindermeubels van Klein en Stoer bestaat uit stijlvolle meubels, die stoer en tijdloos zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de complete set LEUK van het merk Ukkepuk? De linnenkast, ledikant, commode, wandplank en wandhaak vormen de perfecte duurzame basis voor iedere stijl en smaak.
 

Jungle, dieren blijven!

Wat je blijft zien in 2022 op de kinderkamer zijn de dierentrends, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals een rond kleed en rieten opbergmanden. Tover de kinderkamer om in handomdraai met het thema Jungle. Met de aanvulling van bijpassende accessoires in dezelfde kleursamenstelling heb je de trend gezet!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »